2004-11-05 8:55

Reserveer een Belvilla vakantiewoning en steun de PBH!

Wil je geld verdienen voor de PBH?
Door een vakantiewoning te reserveren bij Belvilla Vakantiewoningen steun je de Polsstokbond

De PBH neemt namelijk deel aan de Belvilla Sponsor Club. Dat betekent dat Belvilla onze bond met EUR 25,- sponsort voor elke reservering die via onze site is gemaakt. Niet gek, toch?

Belvilla bied je keus uit ruim 4.000 comfortabele vakantiewoningen en vakantieparken in 10 Europese landen. Dé uitvalsbasis voor een heerlijke, onbezorgde vakantie.

Je betaalt uiteraard niet meer voor je reservering, maar je steunt wel de vereniging. De verdiensten met de Sponsor Club kunnen gebruikt worden voor o.a. het verbeteren van faciliteiten en materialen, zodat ook onze leden hier weer van mee profiteren en kan worden besteed zoals wij dit willen.

Klik op de banner van Belvilla die hierboven staat en je komt op de Belvilla-site. Hier kan je snel en eenvoudig op zoek gaan naar je favoriete vakantiewoning. Je kan de beschikbaarheid direct raadplegen. Vanzelfsprekend kan je ook online een vakantiewoning reserveren.

Dus heb je ook zin in een vakantie of een weekendje er tussenuit, reserveer dan bij Belvilla en steun daarmee onze sport. De vereniging met de meeste reserveringen per jaar krijgt bovendien een bonus van maar liefst EUR 2.000. Alvast veel vakantieplezier!