2005-02-28 17:24

Uitnodiging voor het open FK Mastklimmen

Aan alle PBH-ljeppers en supporters. Uitnodiging Voor de 37ste editie van het F.K. Mastklimmen te Akkrum

Aan alle PBH-ljeppers en supporters.

Uitnodiging!
37ste
editie F.K. Mastklimmen te Akkrum

Beste polsstokverspring vrienden,

Het Fries Kampioenschap Mastklimmen 2004 is mede door jullie deelname feestelijk en succesvol verlopen. Zo mochten wij maar liefst 103 deelnemers verwelkomen, waaronder een Canadese dame die prima bleek te kunnen klimmen en eervol 4de werd. Zij liet weten het mastklimmen "a great end fantastic event"te vinden en het mastklimmen ook in Ontario te willen introduceren. Bovendien waren de reacties van het in groten getale opgekomen publiek zeer positief en hebben vele media weer ruim aandacht aan het evenement besteed.
In de pauze zongen Hans en Wim Anker een speciaal door Jochum Dijkstra geschreven mastklimlied. Dit met muzikale begeleiding van muziekvereniging "De Harmonie"uit Akkrum en uiteraard het enthousiaste publiek.
Kortom een geweldig stukje promotie, voor zowel het mastklimmen als Akkrum.
Het bijzonder succesvolle verloop van dit 36ste mastklimkampioenschap, zou zonder jullie geweldige bijdrage niet mogelijk zijn geweest. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Op zaterdag 2 juli 2005 zal voor de 37ste keer in Akkrum worden gestreden om het "(Open) Fries Kampioenschap Mastklimmen"
Het evenement zal weer plaatsvinden op de "smuke" Tsjerke Bleek nabij de dorpskerk in het centrum van Akkrum, bij slecht weer wordt naar de sporthal "Utingeradeelhal: uitgeweken. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Inschrijving tel. 0566-652045 of op het terrein vanaf 17.30 tot de aanvang van de wedstrijd.
Er zijn o.m. waardevolle door de Rabobank beschikbaar gestelde kampioensprijzen te winnen. Commentatoren: de advocaten Hans en Wim Anker. Deelname is mooi te combineren met de Tweekamp te Buitenpost, daar begonnen wordt met de jongens en meisjes en de volwassen pas na 19.30/20.00 uur aan de beurt zullen zijn. Wel van te voren even aanmelden.
Wij rekenen op 2 juli op jullie komst en sportieve bijdrage!

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Jelle Roorda,vz.
tel: 0566-652045.;
e-mail: www.jroorda@hetnet.nl;
www.mastklimmen-akkrum.nl

Comité van aanbeveling :
de advocaten Hans en Wim Anker, cabaretier Rients Gratema, Foppe de Haan (coach Jong Oranje voorheen SC Heerenveen en Ype Dijkstra burgemeester van de gemeente Zeewolde (t/m 2004 Boarnsterhim)