2005-04-29 13:55

Nieuwe wedstrijdreglementen PBH

Op de Algemene Leden Vergadering van de PBH zijn enkele wijzigingen in de PBH reglementen aangekondigd. Die zijn nu verwerkt in deze nieuwe versies.

Beste allemaal,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Tijd dus om de werkzaamheden van de diverse besturen en commissies die bij het winterseizoen horen af te sluiten en ons op te maken voor het nieuwe seizoen.

Naar aanleiding van het vorige seizoen en de kijk op de toekomst zijn er weer enkele punten naar boven gekomen waarmee we de wedstrijdreglementen nog beter kunnen maken. Deze punten zijn verzameld en binnen de TC en het hoofdbestuur van de PBH besproken. Daarna is dit op de Algemene Leden Vergadering gepresenteerd en door de leden goedgekeurd. Dit is nu verwerkt in de reglementen.

Net als vorig jaar hebben we weer 3 reglementen. Als eerste het volledige reglement, zeg maar het grote schans reglement. Dan is daar ook een simpelere versie van die bedoelt is voor alle grote schans springers. Voordeel hiervan is dat deze veel korter is omdat er alleen dingen in staan die de springers moeten weten, maar ook zijn de dingen wat makkelijker opgeschreven, zodat ook jonge springers het kunnen begrijpen. Als laatste is er het reglement voor de Jeugdschans. Die is maar 1 pagina en is bedoeld voor alle Jeugdschansspringers en hun ouders.

Alle springers en de ouders van kinderen die springen moeten de reglementen kennen. Daarom zijn het Verkort reglement en het Jeugdschans reglement ook weer in de Polshoogte opgenomen. Als je toch nog vragen hebt, of je denkt dat een regel in de reglementen beter kan, dan kun je dat altijd even vragen aan een TC lid of bestuurslid van de PBH. In de meeste gevallen kunnen zij je direct antwoord geven en anders overleggen ze eerst even. Misschien is jouw vraag of opmerking wel zo goed dat wij het antwoord in de volgende versie van de reglementen zetten. Zo worden ze steeds beter en duidelijker.

En hier zijn ze dan!
Het complete reglement
Het Verkort reglement
Het Jeugdschans reglement

Kunt u deze bestanden niet lezen, download dan eerst Acrobat Reader