2005-07-07 20:57

Uitnodiging voor testen Carbon pols

Zaterdagavond a.s. worden de Hollandse springers door het bestuur van de FLB uitgenodigd om in Burgum de polsstok van carbon te testen.

Van Hans Helmholt

Aan alle fierljeppers van de PBH,

Jullie worden uitgenodigd om a.s. zaterdag van 19.00 tot 21.00 uur op de accommodatie in Bergum oefensprong(en)/testsprong(en) te maken met de nieuwe carbonstokken van resp. 13 en 11 meter. De eerste test van afgelopen zondag is erg positief uitgevallen. We willen echter niet over 1 nacht ijs gaan en nodigen daarom een bredere groep uit om met deze polsen te springen. De testspringers worden gevraagd een evaluatieformulier met standaardvragen in te vullen.

Ik weet dat het voor jullie een stukje reizen is maar wellicht is deze ervaring de reis waard. Ik weet dat jullie ook met ontwikkelingen bezig zijn rond nieuwe polsen. Ik hoop en verwacht dat het jullie ook helpt bij een wijs besluit.
Gezien de reacties op jullie forum deel ik nog mee dat het zeker de bedoeling is wanneer de vervolgtesten ook positief uitpakken dat de polsen in productie worden genomen en dat hier volgend jaar al mee gesprongen gaat worden.

Wanneer je wilt deelnemen aan deze test doe dan even bericht per mail aan j.deinum@hetnet.nl.

Namens het bestuur van het FLB,

Hans Helmholt, secr.