2006-05-31 19:13

Pinkstermaandag, polsstokverspringen in Heemskerk

Aanstaande maandag vindt het jaarlijkse Travel Care Kampioenschap Polsstokverspringen in Heemskerk plaats. Uiteraard opnieuw onder begeleiding van het demo-team van de PBH.

Uit de reiskrant van de Telegraaf van dinsdag 30 mei

Houdt 'ie het droog?

HEEMSKERK - Redt hij het, of redt hij het niet. Dat is bij elke sprong weer de vraag bij het Travel Care Kampioenschap Polsstokverspringenin Heemskerk. Op maandag 5 juni is het weer zover, veel van de maximaal 100 deelnemers aan het polsstok-verspringen zullen het niet droog houden!

Maximaal 100 deelnemers zullen de sprong wagen over de Neksloot. Een sensationeel schouwspel voor de vele bezoekers en een grote uitdaging voor de deelnemers, die voordat ze gaan springen maar één gedachte hebben: „hoe hou ik het droog“. De leden van de polsstokbond Holland zullen de wedstrijd begeleiden en zullen ook een demonstratie verzorgen.

Hoe dan ook: véél spanning voor de deelnemers en grote hilariteit voor het publiek!

Naast dit evenement zijn er ook live optredens die aan de dag nog een muziekaal tintje geven. Voor de kinderen zijn er activiteiten zoals 20 oud Hollandse spelen, springkussen en schminken.

Adres: De Schuilhoek, Bronckhorststraat 1, Heemskerk. Tel. 0251 – 25.30.54. Voor meer info: http://www.polsstokverspringen.nl.