2006-11-19 8:43

Sportgala Lopik en IJsselstein live bij RTV 9

Op 25 november wordt weer het Sportgala Lopik en IJsselstein gehouden. Een spannende avond voor de genomineerden en hun familie, clubgenoten, bekenden en vrienden.

e kaarten voor het Sportgala Lopik en IJsselstein waren een dag na de bekendmaking van de nominaties al uitverkocht. Maar voor al die mensen die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen is er goed nieuws, want Radio 9 zend het sportgala vanuit het IJsselsteinse Fulcotheater live uit.

U kunt dus via de radio rechtstreeks meebeleven wie van de genomineerden de sportman, sportvrouw, sportploeg, het sporttalent en de sportvrijwilliger van het jaar 2006 van Lopik en IJsselstein worden. Het Sportgala Lopik-IJsselstein wordt ook dit jaar gepresenteerd door oud Europees- en Wereldkampioen schaatsen Hein Vergeer, met medewerking van het Showballet van "Jos Dolstra", en de "ShowBusters".

Op zondagmiddag 26 November is er een speciale uitzending van Radio 9 sport over het Sportgala Lopik-IJsselstein met daarin naast de bekendmakingen en sfeerimpressies ook de eerste reacties en emoties van de winnaars.