2008-01-06 11:13


Cornelis de Bruijn, springer van het jaar


Anthony Lekkerkerker, talent van het jaar


Werner Kamphof, lid van verdienste

Cornelis de Bruijn springer van het jaar

Foto's copyright Guus van Laere (www.vlfoto.nl)

Oudewater: Afgelopen zaterdag is Cornelis de Bruijn gekozen tot polsstokverspringer van het jaar. Anthony Lekkerkerker werd verkozen tot het grootste talent van 2007.

De vice-voorzitter van de Polsstokbond Holland (PBH), Erik Bos, reikte verder het Willem Brouwer Plateau uit aan Martijn Rietveld. Hij sprong in 2007 het vaakst een persoonlijk record (14 x).

Werner Kamphof werd benoemd tot lid van verdienste van de Polsstokbond Holland.
Hij werd met deze benoeming beloond vanwege zijn grote verdiensten voor de sport. Werner Kamphof was ruim tien jaar bestuurslid en is sinds 1989 actief als springer.

De Klassementwinnaars kregen een met hun naam en klassementsafstand geborduurd leidershirt uitgereikt. Bij de senioren ging deze prijs naar Jaco de Groot, bij de dames naar Wendy Helmes, bij de junioren naar Floris van Elzakker en bij de jongens naar Anthony Lekkerkerker.

De winnaars van de prijs “de Bert Hertog bokaal“ kregen hun prijs uitgereikt. Bij de senioren ging deze prijs naar Jaco de Groot, bij de dames naar Wendy Helmes, bij de junioren naar Floris van Elzakker en bij de jongens naar Anthony Lekkerkerker.

Het prijzenfestival vond traditiegetrouw plaats tijdens het jaarlijkse volleybaltoernooi van de PBH. Dit jaar was uitgeweken naar Sporthal De Noort Syde in Oudewater omdat de Wiekslag in Lopik te klein geworden is om alle deelnemers en overige aanwezigen te huisvesten. Het team Vlist 1 won het volleybaltoernooi en nam de titel over van Linschoten 1.

Meer informatie over de genomineerden


Talent van het jaar Anthony Lekkerkerker en springer van het jaar Cornelis de Bruijn


Werner Kamphof benoemd tot lid van verdienste


De genomineerden voor springer van het jaar
vlnr: Floris van Elzakker, Cornelis de Bruijn en Liesbeth de With


De genomineerden voor talent van het jaar
vlnr: Carina den Hartogh, Anthony Lekkerkerker en Rick Barten


Martijn Rietveld wint de Willem Brouwer Plateau


De klassementwinnaars van 2007
Anthony Lekkerkerker, Wendy Helmes, Floris van Elzakker en Jaco de Groot


De "nieuwe" gediplomeerde trainers worden nog in het zonnetje gezet
vlnr: Ben van Schaik, Liesbeth de With, Gerwin van Vliet, Arja Helmes, Niels Koetsier, Gelieny van der Paauw en Christiaan Spruit

Meer foto's op www.vlfoto.nl