2008-03-02 10:16

Belactie Sponsor Bingo Loterij

Zaterdagmorgen werden we om 9 uur verwacht in Veenendaal, waar lekkere broodjes, thee en koffie voor ons klaar stonden

Er waren ongeveer 10 verenigingen aanwezig, die aan deze belactie meededen. Na een korte uitleg mochten we mee naar boven, waar de telefoons voor ons klaarlagen. We mochten bellen van ongeveer 9.30 uur tot 10.30 uur en na de verplichte pauze van 11.00 uur tot 12.00 uur.

In deze korte tijd hebben we natuurlijk niet alle leden kunnen bereiken, ook waren verschillende leden op vakantie. Toch hebben we nog heel wat mensen lid kunnen maken en de loten van een aantal leden mogen overzetten naar onze PBH. Als iedereen lid blijft, levert dit jaarlijks ruim 1500 euro op, wat we weer kunnen besteden aan de aanschaf van materiaal of als reservering van het komende jubileum van de Polsstokbond Holland. Er werden ook mensen benaderd, die liever niet meedoen aan loterijen, maar wel de PBH willen steunen, deze wilden allemaal 'Vriend van het Polsstokverspringen' worden.

Mocht u niet gebeld zijn, nog twijfelen en toch lid worden van de Sponsor Bingo Loterij, dan kunt u dit doen door het aanklikken van het logo van de Sponsor Bingo Loterij op deze website. Als u al maandelijks mee doet en het goede doel wil omzetten naar de PBH, dan kunt u dit ook doen via het aanklikken van het logo.

Bedankt, namens de sponsorcommissie van de PBH
Arja Helmes