2009-05-02 11:27

Aan en afmelden voor de wedstrijden

Aan- of afmelden voor de wedstrijden 2009

Net als vorig seizoen kan iedere springer met licentie zich weer opgeven en afmelden via de website, en kan je zien voor welke wedstrijden je op de wedstrijdlijst staat. Sta je voor een wedstrijd niet aangemeld of spring je een wedstrijd niet mee meld dit aan wedstrijdadministratie@pbholland.com We willen je vragen om je altijd zo vroeg mogelijk, uiterlijk 48 uur voor de wedstrijd, aan of af te melden

Alleen springers op de grote schans moeten zich aan- en afmelden voor de wedstrijden. De jeugdspringers hoeven dit niet te doen zij zijn automatisch aangemeld voor alle jeugdwedstrijden.(alleen een springer die zijn of haar 1e wedstrijd gaat springen moet zich nog wel aanmelden, hiervoor moet je wel toestemming hebben van je trainer)

Om te zien of je aangemeld bent voor de wedstrijden kijk je bij de wedstrijdkalender en dan klik je op de naam van de wedstrijd (bijvoorbeeld voor de eerste wedstrijd „Van der Woude auto‟s bokaal‟, maar vaak staat er alleen „1ste klasse‟ of „2de klasse‟). Nu kom je op de pagina waar de voorlopige wedstrijdlijst van de betreffende wedstrijd op staat. Hier kun je zien wie er op de wedstrijd allemaal mee springen, en of je aan- of afgemeld staat voor de betreffende wedstrijd.

Het wedstrijdsecretariaat.