2009-08-15 11:15

3de Polsstokbijlage 2009

Dit weekend staat er in de IJsselstreek en volgende week in de IJsselbode voor de 3e keer dit jaar een speciale bijlage over het polsstokverspringen, onder de kop Polsstok 2009.

De eerste bijlage (2 pagina's) was aan het begin van het seizoen, onder de kop 'Polsstokverspringen voor dummies' werd hierin van alles over het polsstokverspringen uitgelegd; de sprong, de diverse categorieën, de verenigingen etc. Ook kreeg in deze bijlage de jeugd en de accommodaties in de gemeente Lopik extra aandacht.

Bekijk de eerste bijlage

De tweede bijlage was een halve pagina in de week voor het Hollands Kampioenschap, met daarin een grote aankondiging voor het Hollands Kampioenschap, een klein stukje over de wedstrijdopzet en de favorieten en een vrijkaartje voor de wedstrijd, die door vele bezoekers is ingeleverd op de wedstrijd.

Bekijk de tweede bijlage

Dit weekend en volgende week is de derde bijlage, een hele -oranje- pagina, die speciaal wordt uitgegeven voor het komende Nederlands Kampioenschap in Jaarsveld. In deze bijlage wordt de wedstrijdopzet uitgelegd, uiteraard worden de grootste kanshebbers voor de titels genoemd en als blikvanger staat de mooie poster voor het N.K. op deze pagina.

Bekijk de derde bijlage

Deze 3 bijlages konden worden geplaatst omdat diverse bedrijven en de gemeente Lopik met hun bijdrage (éénmalig, 2x of 3x) dit mogelijk hebben gemaakt. Deze sponsoren staan met hun bedrijfslogo vermeld aan de zijkant en onderkant van de pagina. Ook hebben enkele bedrijven nog wat extra gesponsord en staan daarom met een banner tijdens dit hele seizoen op de rechterzijde van onze website.