2009-11-22 12:38

Dymphie van Rooijen sportvrouw van het jaar in Ijsselstein/ Lopik

Tijdens een uitverkocht Sportgala Lopik - IJsselstein in het Fulco-theater te IJsselstein is Dymphie van Rooijen sportvrouw van het jaar geworden.

Nadat in 2007 Wendy Helmes en in 2008 Liesbeth deWith sportvrouw van het jaar werd, is het nu voor het derde jaar op rij dat een polsstokverspringster deze prestigieuze prijs in de gemeenten Ijsselstein/ Lopik wint.

In de zondagmiddaguitzending van Radio 9 Sport (14.00 - 17.00 uur) kunt u vandaag nogmaals het sportgala via de radio meebeleven. We herhalen het gala van zaterdagavond jl. Vanaf ca. 15.20 uur hoort u tevens de Afterparty, met interviews met de winnaars en voorzitters.
En: de televisie-registratie die RTV 9 maakte is te zien op vrijdag 27 en zaterdag 28 november om 20.00 uur en op zondagmiddag 29 november om 16.00 uur via het tekst-tv-kanaal van RTV 9

Andere winnaars: Snowboarder Björn Lagas werd Sportman van het Jaar. De prijs voor Sportploeg ging naar de zaalvoetballers van ZVVN '77. Het sporttalent werd atleet Brian Versluis en IJFC-er Fred van der Beld is de Sportvrijwilliger van het jaar. De gehandicaptensport won ook dit jaar. De stichting Sportgala Lopik -IJsselstein kon 3500 euro overhandigen aan Wielervereniging Het Stadion. Zij gaan hier handbikes voor kinderen voor kopen.

Voor de zesde keer werd zaterdag 22 november het Sportgala Lopik IJsselstein gehouden. Het Fulcotheater was weer tot de nok toe gevuld. De D-Dancers gaven een spetterende show. Nick Jefferson deed een goede Tom Jones imitatie en er was cabaret van de IJsselsteinse Jules Nieuwenbroek.

Wilt u het Sportgala nog een keer beleven? De televisie-registratie die RTV 9 maakte is te zien op vrijdag 27 en zaterdag 28 november om 20.00 uur en op zondagmiddag 29 november om 16.00 uur via het tekst-tv-kanaal van RTV 9.