2010-02-08 18:56

Overdekt polsstokspringen bij fierljepcentrum zwaagwesteinde

Zoals elk jaar eigelijk een traditie is geworden gaan we ook dit jaar weer een daagje naar het hoge noorden. We reizen af naar het friese Zwaagwesteinde om daar alvast een sprongetje te wagen.

Je denk misschien: 'brrrrr wat koud!!!!', Maar 1 troost de polsstokschans is daar overdekt. Deze sportieve activiteit zal plaats vinden op 27 februari a.s. (datum is gewijzigd)

We zullen rond 12 uur uit ''Holland'' vertrekken om vervolgens rond 14:00uur onze training te laten beginnen. Zoals jullie gewend zijn zal er rond 17:00 een heerlijke buffet voor ons klaar staan. om met goed gevulde magen rond 19:00uur nog sprongetje te wagen in competitie verband. Na afloop zullen we gezellig naborrellen aan de bar.

• Als er behoefte is aan een goede stapavond in de qatrebras in Burgum en een overnachting is dat ook mogelijk, maar laat dit even weten dan kunnen we dit regelen!
• Bij deelname aan training en competitie dient het persoonlijke record minimaal 12,50 meter te zijn.
• Vervoer op eigen gelegenheid. Maar als je kan rijden laat het even weten, dan kunnen we zorgen dat iedereen vervoer heeft.

Alles op een rijtje:
zaterdag 27 februari
12:00u vertrek uit Holland
14:00 aankomst zwaagwesteinde
17:00 buffet
19:00 wedstrijd
21:00 naborrelen
mogelijkheid stappen tot overnachten

Kosten: (te betalen dit dag)
buffet €7,50
overnachting met ontbijt €15:00

Opgave:
Mail liesbethdewith@hotmail.com
• Wie
• Vervoer Ja/Nee (heb je een auto?/hoeveel plekken heb je over?)
• overnachting Ja/Nee

Dit evenement is een prive initiatief en vindt niet plaats onder auspicien van één van de bonden. Springers doen mee voor eigen risico en hoeven ook geen bondskleding te dragen