2010-02-12 10:36

VIP Bus: Spring jij komend jaar in het diepe?

-Persbericht-
Ook in 2010 nodigt de VIPbus iedereen uit zijn dromen tegemoet te springen!

De aftrap voor dit nieuwe jaar vol inspiratie in en om Utrecht vindt plaats op 24 april (verplaatst van 20 februari) in Linschoten. Ga fris en vol goede verse voornemens het nieuwe jaar in met een bijzondere en traditionele plattelandssport.

Polsstokvereniging Linschoten zorgt voor de oud-Hollandse en echte plattelandssfeer waarin aankomende ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en samen letterlijk de sprong kunnen wagen.

Nadat we drie keer de sprong hebben moeten verplaatsen in verband met het vriezende weer, is hopelijk 24 april het ijs gesmolten en staat de warme chocomel voor je klaar. VIP moedigt je vanaf de overkant graag aan. 24 april is jouw kans om te springen!

Linschoten, 13.30 – 16.00 uur (vertrek 13:00 uur Ravellaan 211, Utrecht)

Halte Stad en Land

Voor 2010 staan er weer veel nieuwe projecten van de VIPbus op stapel. Eén daarvan is de Halte Stad&Land. De VIPbus brengt verse inspiratie van de stad naar het platteland om te inspireren, te verwonderen en te informeren en andersom. Op deze manier kunnen stedenaren kennis maken met het platteland en zich verwonderen over de mooie stekjes, vergeten ambachten, bijzondere verhalen of smaakvolle lokale produkten. En de plattelanders kunnen zich op hun beurt verheugen op bijzondere ontmoetingen met Utrechtse kunstenaars, vernieuwende koks, innovaties en vers Utrechts gedachtegoed.

De VIPbus
Leve de man van de SRV! Wie kent hem niet. Hij kwam jarenlang aan de deur met zijn rijdende supermarkt, kende iedereen en stond altijd klaar voor een gezellig praatje met de buurtbewoners.

Sinds mei 2009 is er de VIP-bus. De VIPbus is nostalgie in een moderne jas met als vertrekpunt de waarden van de SRV-man: persoonlijk, inspirerend en vertrouwd. De VIPbus rijdt rond en brengt ideeën, dromen, geschiedenis en cultuur tot leven. De VIPbus is een plek voor bijzondere en inspirerende ontmoetingen.

Meer informatie over de VIPbus en Halte Stad en Land is te vinden op www.devipbus.nl