2010-03-02 12:50

Toneel

Hopelijk is iedereen eind maart een beetje bijgekomen van de nieuwjaarsborrel, want op 26 en 27 maart staat de volgende jubileumactiviteit op het programma!

En die volgende activiteit is de toneeluitvoering! Na heel veel oefenen, oefenen en nog eens oefenen is het bijna zover. De toneelspelers zetten de laatste puntjes op de i en gaan een leuk stuk op de planken brengen! Helaas niet een geschreven stuk over de 50 jaar polsstokverspringen in Holland, maar wel een grappig stuk voor en door polsstokmensen.

Hieronder alvast een kennismaking met het stuk “Wanneer trouw je nou met mijn vrouw?“ en de spelers!

Bertrand Lejeune, een psychiater, wil gaan scheiden van zijn vrouw Annette. Vooruitlopend op de scheiding heeft hij alvast een nieuwe vriendin, Dolly, in huis gehaald. Juist op het moment dat Dolly en Bertrand een weekendje er tussenuit willen, staat Annette voor de deur. Deze weet te vertellen dat tante Charlotte een paar dagen komt logeren. Nu vormt deze suikertante van Annette het grootste struikelblok voor de scheiding. Zowel Bertrand als Annette zijn bang om het nieuws aan tante te vertellen. Veel tijd voor overleg krijgen ze niet, want daar staat tante plots voor hun neus en zit er niets anders op dan te doen alsof Bertrand en Annette nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Het dienstmeisje Laetitia kan het nu helemaal niet meer volgen. Als dan ook nog de nieuwe vriend van Annette, Philippe Dorignac, komt opdagen, die in paniek aan tante wordt voorgesteld als meneer Bardu, de huisvriend, welke enige tijd later zelf ook nog op de proppen komt, is de chaos niet meer te overzien.

Alles op een rijtje:
Wanneer: 26 en 27 maart
Locatie: “In het Witte Paard“ Cabauw
Prijs: €4,50
Zaal open: 19.30uur
Aanvang: 20.00uur

Reserveer nu je kaartjes via: toneel@pbholland.com of 06-11 40 67 01 (Na 17.00uur)

Wanneer je / u kaartjes reserveert, zullen deze achtergehouden worden zodat er altijd een plek voor u / jou over is. Ook krijgen wij dan zicht op het aantal mensen wat komt, wat handig is voor de organisatie. Zonder reserveren ook toegang (tot alle plaatsen bezet zijn).

Als er mensen zijn die willen helpen bij hand en spandiensten rondom het toneel, geef het dan even door! (zie het bovenstaande mailadres en telefoonnummer)

Tot ziens op 26 en 27 maart!

Lianne van der Wijk
Namens de jubileumcommissie en de toneelgroep.