2003-11-05 19:46

Jarno Knijff genomineerd voor sportjunior van het jaar

De prachtige prestaties van het afgelopen seizoen hebben Jarno Knijff in zowel Woerden als Gouda een nominatie voor Sportjunior van het jaar opgeleverd.

Janny Schoenmaker verhaalt:

Sportprijs Woerden Rabobank 2003

In Woerden ging het om de De organisatie van de Rabobankprijs 2003 heeft de winnaars van de prijzen in de verschillende categorieen inmiddels bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 31 oktober.
Er waren vijf categorieen Sportman, Sportvrouw, Sportjunior en Sportvereniging van het Jaar 2003.
Jarno hoorde bij de 3 genomineerde voor Sportjunior 2003. Hij mocht wat mensen uitnodigen om hem te vergezellen die waren natuurijk gauw gevonden:
Jaco, Jochem, Paul, Margriet, Aart, Carola, Marijke, Ad, Janny, Oma Schoen, buren en familie. Met de PBH rood wit blauwe leidershirts vielen we behoorlijk op. We hadden niet gekozen voor de oranje shirts omdat de genomineerde korfbalvereninging uit Kamerik precies dezelfde shirtjes aan had.
Wielrenster en schaatsster Ellen van Dijk werd winnaar van de juniorsportprijs, een heel mooi beeldje. Maar zoals we bij de polsstok gewend zijn was het feest na afloop er niet minder om.

Gouda

Op naar de volgende nominatie vrijdag 21 november in Gouda want ook daar is Jarno genomineerd.
Deze sportverkiezing is een jaarlijkse gebeurtenis. Aanvankelijk alleen voor Gouda, maar sinds vorig jaar voor het hele lezersgebied van de Goudsche Courant. De sporters worden genomineerd door een commissie bestaande uit sportverslaggevers van de Goudse Courant en Radio Gouwestad op prestatie.
Bert Hertog is gebeld voor inlichtingen over Jarno naar aanleiding van zijn verslagen. Jarno komt weliswaar van buiten het lezersgebied van de Goudse Courant maar de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard behoren duidelijk wel tot het lezersgebied.
De avond zal evenals vorig jaar gepresenteerd worden door Koert Westerman van Voetbal International. Houd dus de Goudse Courant de komende weken in gaten....... Allemaal promotie voor onze sport.