logo-polsbroekerdam.jpg
2011-04-04 21:11

Rian Baas uitgeroepen tot ’Polsstokker van de Dam’

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Polsstokbond Holland afdeling Polsbroekerdam is Rian Baas (Oudewater) uitgeroepen tot 'POLSSTOKKER van de DAM'.

Deze prijs wordt uitgereikt aan degene die afgelopen seizoen een opmerkelijk seizoen heeft gesprongen of een bijzondere prestatie heeft geleverd. Hiermee is Rian de opvolger van Wilco van Amerongen (Benschop), die deze mooie prijs een jaar mee naar huis mag nemen.

Rian won deze prijs, omdat hij in 2010 heel goed heeft gesprongen. Ondanks dat het zijn eerste juniorenjaar was, viel hij diverse malen in de prijzen en eindigde boven in het klassement.

De overige genomineerden waren de Benschopse springers Fabienne Booij, Sofie Strien, Bram van de Berg en Martijn van Schaik.

Tijdens deze ledenvergadering werd afscheid genomen van Lianne van der Wijk en Kees van Schaik, die benoemd werd tot ’Lid van Verdienste’, omdat hij vele jaren in het bestuur heeft gezeten, waarvan de laatste 2 jaar als voorzitter.

Ook werd vrijwilliger Henny Velis in het zonnetje gezet. Hij was ruim 25 jaar bij vrijwel alle wedstrijden als mikker inzetbaar bij de dames- en jongensschans. Henny kreeg een mooi aandenken als ’Vrijwilliger van Verdienste’.


Henny Velis en Kees van Schaik

Henny Velis Vrijwilliger van Verdienste

Kees van Schaik Lid van Verdienste

Lianne van der Wijk

Rian Baas Polsstokker van de Dam

Voorzitter Kees van Schaik reikt de prijs uit aan Rian Baas