2011-04-12 9:04

Polsstokpromotie in St Antoniusziekenhuis

In de wachtruimte van het Dialysecentrum (polikliniek nr 24) in het St Antoniusziekenhuis in Nieuwegein staat een vitrinekast.

De medewerkers van deze afdeling mogen deze kast een aantal weken per jaar ’reserveren’. Gerdie Snoek werkt op deze afdeling en heeft vorig jaar een aanvraag ingediend voor deze vitrinekast. Ze mocht het nu gaan inrichten en zo vlak voor het polsstokverspringseizoen is dat een mooie gelegenheid om onze sport te promoten.

Hierbij wat foto’s van de kast, waarin geprobeerd is om zoveel mogelijk over de sport polsstokverspringen ui t te beelden, de sprong, het meten, het vervoer, de diverse soorten stokken door de jaren heen, de diverse klassen, de jeugd en de 19.40 meter van Aart de With.

Naast de vitrinekast liggen een aantal folders en een blad met ’Polsstokverspringen voor Dummies’ . Ook is er een glossy over 50 jaar Polsstokverspringen ter inzage neergelegd. De medewerkers en een aantal patiĆ«nten en chauffeurs die in de wachtkamer zaten waren heel tevreden over deze nieuwe invulling van de kast.