2011-11-27 19:20

Dymphie van Rooijen gekozen tot sportvrouw van IJsselstein

Zaterdag 26 november werden in het Oude Stadhuis in IJsselstein de winnaars bekendgemaakt van de sportverkiezing van IJsselstein.

In de naastgelegen feestzaal van 'de Ridder' kon men via een rechtstreekse verbinding via een groot scherm deze verkiezing 'live' meemaken.

Vanwege haar goede resultaten bij het polsstokverspringen van het afgelopen seizoen was Dymphie genomineerd, ze moest de strijd aangaan met damster Laura Timmerman.

Naast het winnen van bijna alle wedstrijden en het behalen van het Hollands Kampioenschap, slaagde Dymphie er ook in om haar eigen Nederlands Record te verbeteren. Omdat ze ook nog voor het eerst er in slaagde om Nederlands Kampioen te worden kon de jury niet om Dymphie heen en waren ze het unamiem eens om haar te verkiezen tot IJsselsteins sportvrouw van het jaar.

De andere winnaars waren Sportman Rocco van Straten (snow- en wakeboarden), Sporttalent Yoey Kreunig (zwemmen), Sportvrijwilliger Mariƫtte van der Brugge (voetbalvereniging VVIJ). Sportploeg van het jaar werd het Ritmische Gymteam van VOGEL.

Na de officiƫle uitreiking in het Oude Stadhuis werden de winnaars en genomineerden gehuldigd in de feestzaal van 'de Ridder', waar het feest kon losbarsten.

RTV9 heeft een tv registratie gemaakt, deze wordt op vrijdagavond 2 december en zaterdagavond 3 december vanaf 20.00 uur en zondagmiddag 4 december vanaf 16.00 uur uitgezonden.

>> Link naar foto's sportgala - gemaakt door Joop van Tellingen

Foto's Remon Helmes