PBH
2011-12-08 14:30

Helpende handen gezocht

Op de beursvloer in IJsselstein heeft de PBH een deal gesloten met Vogelaar verzenders/ Copyshop IJsselstein

Komend jaar neemt dit bedrijf de kosten van het drukken van de flyers en wedstrijdkalenders voor haar rekening . Ook gaat Vogelaar verzenders de verspreiding van de Polshoogtes, die via de post worden verzonden naar de leden en vrienden van de bond, eenvoudiger maken. De enveloppen worden gestempeld, dan hoeft de redactie geen postzegels meer te plakken

Van de Polsstokbond wordt -zoals bij elke deal op de beursvloer- een tegenprestatie verwacht. We zijn overeengekomen dat wij een aantal dagen/dagdelen in het bedrijf gaan meehelpen met de verzending van mailings of poststukken.

Daarom zoeken we een aantal springers of vrijwilligers vanaf 15 jaar die ons daarbij willen helpen. Dit kan in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie of op andere vrije dagen. Als het goed bevalt van beide kanten, dan is het mogelijk om daar in dienst te komen en dat je daar vaker aan het werk kan.

De werktijden zijn vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur en vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur. Als je een hele dag voor de PBH wil gaan inpakken, dan zorgt de PBH dat je daar indien gewenst een vergoeding voor krijgt.

De maand december is een drukke tijd voor de mailings, dus als je al een keertje een dagje vrij hebt van je studie of school, meld je dan vroegtijdig aan bij Arja Helmes, dan zorgt zij voor het contact met de afdeling personeelszaken.