2011-12-28 13:31

Helpende handen gezocht en gevonden

Vogelaar Verzenders/Copyshop IJsselstein heeft op de beursvloer in IJsselstein een deal afgesloten met de Polsstokbond Holland. De deal was het bedrukken van de 10.000 flyers en ruim 400 kalenders die ieder jaar overal worden verspreid.

Ook neemt het bedrijf de kosten van de verzending van het clubblad naar de leden in de buitengebieden voor zijn rekening.

Als tegenprestatie was afgesproken dat de Polsstokbond Holland een aantal keren personeel zou leveren.

In de Polshoogte en op de website was gevraagd om helpende handen en vanuit Polsbroekerdam kwam bericht dat een Cynthia Baars, Kathy Baars en Michelle van Vuuren wel een dagje wilden helpen in de kerstvakantie.

Op 27 december was het zover, Cynthia was gevraagd om oude krantenartikelen in te scannen, zodat ze op die manier gedigitaliseerd worden. Michelle en Kathy stonden bij de lopende band en pakten de diverse folders en tijdschriften uit de dozen. Deze werden netjes neergelegd en op de lopende band ingeseald.

's Morgens hoorden we nog dat ze deze dag ook nog een sterke man konden gebruiken en daarom werd 's middags Remon Helmes nog ingezet bij het uitpakken en opstapelen van zware boeken.

Op 29 december gaan Remon en Jens Vlasveld samen nog een dag boeken uitpakken, opstapelen en zorgen dat de insealband vol blijft. Met zijn vijven hebben deze leden op hun vrije vakantiedag al bijna deze mooie beursvloerdeal 'terugverdient'.

Cynthia, Kathy, Michelle, Remon en Jens, namens de PBH bedankt voor jullie inzet.

Als er nog meer leden zijn die een keer een dagje iets willen doen, dan kunnen zij zich nog aanmelden bij Arja Helmes.