2012-07-04 14:19

Het jeugdkamp komt er weer aan!

Zoals sommige al gehoord hebben komt er weer een jeugdkamp aan. Dit wordt georganiseerd door Gerwin van Vliet en Kenneth Broos.

Wij vinden dat dit georganiseerd moet worden omdat het in het jubileum jaar ook zeer geslaagd was.

Dit jeugdkamp is voor alle jeugdleden. Dit houdt in dat niet alleen de wedstrijdspringers van de jeugdschans mogen komen maar ook de kinderen die lid zijn en nog geen jeugdwedstrijden springen. De kosten die hierbij komen zijn 15euro. Er hoeft dus niet voor eten en drinken gezorgd te worden dat doet de organisatie.

Waar in 2010 bij ‘Lange Willem’ in een grote partytent geslapen werd, is er deze keer gekozen om in een gebouw te slapen. Dit gebouw ligt in Oudewater en is in beheer van de scouting. Deze locatie vinden wij verder geschikt omdat er een hoop groen in de omgeving is.

Het kamp zal plaatsvinden op donderdag 16 en vrijdag 17 augustus. Donderdag is iedereen vanaf 11.00 welkom en op vrijdag is het om 16.00 afgelopen.

Opgeven kan via jeugdkamp.pbh@gmail.com, wat belangrijk is om te vermelden zijn je naam, woonplaats, vereniging, telefoonnummer verzorger, bijzonderheden zoals medicatie of dieet en e- mailadres.

Tot slot moeten er een aantal spullen zelf meegenomen worden dit zijn: een luchtbed, slaapzak en natuurlijk voldoende kleren. Een mobiel is niet nodig deze kan je alleen maar kwijt raken of hij kan kapot gaan, deze kan dus thuis blijven.

Mochten er vragen zijn kunt u mailen naar het bovenstaande e-mail adres, of u kun Gerwin van Vliet of Kenneth Broos aanspreken bij de wedstrijden.

Wij hopen jullie op 16 augustus te zien