2012-08-01 10:52

Wijziging in het jeugdkamp! Nu tot en met 14 jaar!

Wegens verschillende verzoeken is de leeftijd voor het jeugdkamp verhoogd.Dit is echter niet de enige reden. De tweede reden is dat er nu nog te weinig aanmeldingen zijn, er is een minimum aantal van 25 aanmeldingen nodig.

De uiterste inschrijfdatum is 8 augustus. Wil je mee, dan kan je, je inschrijven via jeugdkamp.pbh@gmail.com. Wat belangrijk is om te vermelden zijn je naam, woonplaats, vereniging, telefoonnummer verzorger, bijzonderheden als medicatie of dieet en e-mailadres.

De kosten die dit kamp met zich meebrengt zijn 15euro. Hier zit alles bij in, voor eten en drinken wordt dus gezorgd.

Het kamp zal plaatsvinden op donderdag 16 en vrijdag 17 augustus. Donderdag is iedereen vanaf 11.00 welkom en op vrijdag is het om 16.00 afgelopen. De locatie waar het plaatsvindt, is in Oudewater. Deze locatie vinden wij geschikt omdat er veel groen in de omgeving is.

Tot slot moeten er een aantal spullen zelf meegenomen worden dit zijn: een luchtbed, slaapzak en natuurlijk voldoende kleren. Een mobiel is niet nodig deze kan je alleen maar kwijt raken of hij kan kapot gaan, deze kan dus thuis blijven.

Mochten er vragen zijn kunt u mailen naar jeugdkamp.pbh@gmail.com, ook kunt u Gerwin van Vliet of Kenneth Broos aanspreken bij de wedstrijden.

Wij hopen op voldoende inschrijvingen zodat het jeugdkamp door kan gaan.

Tot 16 augustus