logo-zegveld.jpg
2012-08-01 12:20



Polsstokclub Zegveld start “club van 50“ om een extra grote schans te kunnen aanleggen.

Polsstokclub Zegveld is sinds 15 oktober 2010 bezig met het realiseren van een eigen wedstrijdaccommodatie voor de plaatselijke jeugd. Om zo het polsstokverspringen (fierljeppen) ook “aan de andere kant van Woerden“ aan te kunnen bieden. Nu twee jaar later kan er begonnen worden met de bouw van de jeugdschansen, inclusief de benodigde C-schans.

Om ook een B-schans en misschien zelfs wel een A schans te kunnen realiseren heeft het bestuur van Polsstokclub Zegveld besloten om vanaf nu donateurs te gaan werven middels een “club van 50“. De Polsstokclub Zegveld is op zoek naar donateurs die voor 50 euro (of een veelvoud daarvan) willen doneren aan de Polsstokclub Zegveld om zo het benodigde geld bij elkaar te krijgen om de accommodatie meteen zo goed mogelijk rond te krijgen.

De extra schans, de B schans, kost ongeveer 5.000 Euro, het streefbedrag voor deze actie. Floris van Elzakker, penningmeester van de Polsstokclub Zegveld, hoopt middels de club van 50 een grote stap te kunnen maken richting de resterende 5.000 euro om zo ook de B-schans te kunnen realiseren. Hij rekent voor: “Als we middels deze actie 40 mensen kunnen overtuigen een donatie te maken, dan zijn we weer 2000 euro dichterbij het einddoel, laat staan als er mensen zijn die meer dan 50 euro aan de club willen schenken“.

We willen u vragen om de nieuwe polsstokverspringvereniging financieel steunen. Het geld kan gegeven worden aan één van bij Zegveld betrokken springers (Floris van Elzakker of Pieter Hielema ). U kunt contact opnemen met springeninzegveld@gmail.com, of maak 50 euro (of een veelvoud daarvan) over naar rekening nummer 1576.43.875 tnv Polsstokclub Zegveld. Als tegenprestatie voor de donatie, zal de Polsstokclub Zegveld symbolisch per donatie van 50 euro een plank op de B-schans van de naam van de donateur voorzien. (Indien u niet vermeld wilt worden horen we dat ook graag).

Draagt u de Polsstokclub Zegveld een warm hart toe, verspreid deze oproep, doneer 50 euro en help zo om het Polsstokverspringen verder te verspreiden op de kaart van Nederland!