2012-12-02 22:55

Volleybaltoernooi en feestavond 15 december a.s.

Dit jaar vindt het toernooi plaats in sporthal ’De Bosrand’ in Benschop. Vanaf 17.30 uur is iedereen van harte welkom, de wedstrijden zullen om 18:00 uur precies beginnen.

De organisatie stelt het op prijs dat de teams op tijd aanwezig zijn zodat alles goed verloopt. Mocht je niet meespelen dan ben je alsnog van harte uitgenodigd om gezellig te komen kijken en de teams aan te moedigen. Ook voor de kinderen worden een paar spellen en kleurplaten neergelegd.

De Polsstokbond is een gezellige vereniging dus zorg ervoor dat we dit tijdens het toernooi laten zien. Dit houdt in dat we voorzichtig met elkaar en met het materiaal omgaan. Denk eraan dat je in de zaal geen zwarte zolen mag dragen, hierdoor komen strepen op de vloer.

In principe geef je je op bij de vereniging waar je lid van bent zodat er ook namens de verenigingen gespeeld kan worden. Er is een poule voor jeugd van 12 tot 16 jaar en er is een poule voor deelnemers vanaf 16 jaar. Opgeven doe je bij de contactpersoon van de vereniging, dit staat hieronder weergegeven.

Polsbroekerdam Anja Baas - arieanjabaas@hetnet.nl - 06-58868213

Jaarsveld Eelco Tigchelaar - eelco.tigchelaar@polsstokjaarsveld.nl - 06-21693252

Vlist Carla Bos - carla@pcvlist.nl - 06-53585342 (na 17:30 uur)

Linschoten Arja van Vliet - arja.pcl@hotmail.nl - 06-45093915

Zegveld Floris van Elzakker - floris.van.elzakker@pbholland.com - 06-20926705

Mocht je mee willen doen met een eigen team die niet specifiek bij een vereniging hoort, dan kun je mailen naar: jessica.snoek@pbholland.nl of bellen naar 06-57059853 Zorg dat er minimaal zes spelers in een team zitten zodat er altijd gewisseld kan worden.

Het is belangrijk dat je je opgeeft voor 8 december zodat we de schema`s op tijd op kunnen stellen en dit vooraf naar de teams kunnen sturen.

Laten we er met zijn allen weer een leuke, sportieve, maar vooral ook gezellige avond van maken!

Tot 15 december

Jessica Snoek

Na afloop wordt vanaf 21.00 uur deze avond vervolgd in de naastgelegen voetbalkantine van VV Benschop met een gezellige feestavond, waar ook alle vrijwilligers van de Polsstokbond Holland speciaal voor zijn uitgenodigd.

Aan het begin van deze feestavond worden de prijzen van het volleybaltoernooi uitgereikt, waarna de uitreikingen volgen van het NEXT Vastgoed klassement, de Bert Hertog Bokaal en het Willem Brouwerplateau. Als laatste worden de Talent en Springer van het jaar bekendgemaakt.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten tijdens het volleybaltoernooi en/of de feestavond.

Adres: De Bosrand / SV Benschop – Sportpark Benschop – Koningin Wilhelminastraat – Benschop