2013-04-14 18:41

Polsstokclub de Vlist heeft nieuw clubgebouw nodig

Polsstokclub De Vlist zit te springen om een nieuw clubhuis. \"De schansen, het zandbed en het terrein zijn in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen\", vertelt Gerard Backx namens de vereniging. "Een verbeterpunt is ons clubgebouw, dat rijp is voor sloop na de barre winter. Gelukkig hebben we al plannen en een vergunning voor een nieuw onderkomen."

Een vereniging van vijftig leden mist financiële middelen om een nieuw gebouw te laten neerzetten. Om toch te komen tot het benodigde bouwkapitaal hebben we er voor gekozen om obligaties uit te geven.

De polsstokclub de Vlist doet een oproep aan iedereen die polsstokclub De Vlist een warm hart toedraagt om tot de aanschaf van één of meerdere obligaties -vijftig euro per stuk- over te gaan. Terugbetaling vindt de komende tien jaar plaats, elk jaar wordt tien procent van de obligaties uitgeloot. Naast dit kapitaal hebben we zeker hulp en steun nodig in de vorm van materialen, sponsoring, arbeid, subsidies en meedenken. Alle hulp is welkom meer informatie via: http://www.pcvlist.nl/home/index.php/nl-NL/7-home/62-pc-vlist-obligaties