logo-zegveld.jpg
2013-12-01 9:48

Persbericht: Zegveld voornemens wedstrijdaccommodatie deze winter te voltooien

ZEGVELD: Polsstokvereniging Zegveld bouwt deze winter twee nieuwe grote schansen en wordt daarmee de vijfde accommodatie van de Polsstokbond Holland die wedstrijden in alle klassen mag organiseren.

Afgelopen zomer opende de nieuwe vereniging een jeugdaccommodatie met een dubbele wedstrijdschans voor jeugdwedstrijden, een pupillenschans voor startende springers en een eerste grote schans voor de springers met een licentie.

De afgelopen maanden is er gezocht naar een financier om nog eens twee grote schansen aan te kunnen leggen en deze is gevonden in het bedrijf JEVA uit Lopik. Firma JW de Groot Loonwerk en mechanisatie uit Kamerik zal de bouw van de schansen begeleiden waarbij vrijwilligers een groot deel van het handwerk zullen uitvoeren.

Een prachtig succes voor de vereniging die komende zomer met drie grote schansen wedstrijden in alle klassen zal gaan organiseren.

Op 6 september 2014 wordt in Zegveld het NK Jeugd georganiseerd. Ook zullen in 2014 de regionale topspringers in Zegveld te zien zijn. Voor de opvolgende jaren zal de vereniging in Zegveld meedraaien voor de toekenning van landelijke wedstrijden zoals de Nationale Competitie, Tweekamp en het Nederlands Kampioenschap