2014-04-01 14:28

BosLeds / Erik Bos sponsort PBH

Binnen het polsstokverspringen kent iedereen Erik Bos natuurlijk.
Twee maal Nederlands Kampioen, jarenlang bestuurslid en wat niet meer. Erik Bos is eigenaar van het bedrijf BosLeds en is gespecialiseerd in binnenverlichting (bedrijfsruimtes, kantoren, stallen etc.).

Nadat BosLeds al enkele jaren sponsor is bij Polsstokclub de Vlist, is BosLeds nu ook sponsor geworden van de PBH.

Een redelijk gedeelte van het werk wat BosLeds doet komt via springers en andere betrokkenen bij het polsstokverspringen en middels sponsoring kan het bedrijf zo wat terug doen voor onze mooie sport.

Natuurlijk is het fijn als deze cirkel in stand kan worden gehouden. Dus iedereen die iets nieuws bouwt of de verlichting wil vervangen is meer dan welkom om ook bij BosLeds aan te kloppen.
Vertel het rond, want een grondige aanpak en kwaliteit voor een goede prijs is bij BosLeds een zekerheid.

Contact
Telefoon 06-33106484
Mail erik.bos@bosleds.nl
Website: www.bosleds.nl

Algemene informatie

BosLeds is volledig onafhankelijk. Wij staan in contact met ruim 70 importeurs en producenten in Nederland van verlichtingsproducten en aanverwante artikelen. Hierdoor zijn wij altijd in staat om voor een project passende producten te selecteren met een uitstekende prijs - prestatie verhouding.

De meeste producten die wij aanbieden, hebben wij in ons eigen testlab beoordeeld op lichteigenschappen, elektrische eigenschappen en thermische eigenschappen. Doordat wij zelf metingen verrichten, filteren wij de producten er tussenuit die kwalitatief achterblijven bij de koplopers. Opvallend daarbij is dat A merken veelal achterblijven bij de actuele koplopers. Deze metingen doen wij ook in opdracht van importeurs, producenten, installatiebedrijven en eindgebruikers.

BosLeds is een lichtadviseur die met de opdrachtgever meedenkt om tot een duurzame oplossing te komen die goed rekening houdt met de visuele en biologische behoeften van mens en dier, een hoog gebruiksgemak heeft, een lage TCO heeft, zuinig omgaat met energie en grondstoffen en lang mee gaat met lage onderhoudskosten. Wij kunnen lichtberekeningen maken. Wij kunnen uitgebreide calculaties maken waarin nauwkeurig wordt bepaald wat o.a. de TCO, eventuele terugverdientijd, CO2 uitstoot en geïnstalleerd vermogen zijn.

Doordat wij ons blijven informeren over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de actuele normen en wetgeving, zijn wij in staat onze opdrachtgevers veel meerwaarde te bieden. Het komt steeds vaker voor dat de door ons geadviseerde duurzame oplossing niet alleen zuiniger in gebruik is, mooier licht geeft, beter aansluit op het gebouw, meer gebruik maakt van automatische schakelingen, langer mee gaat, en minder onderhoudskosten heeft, maar dat die ook goedkoper is in aanschaf dan de traditionele oplossing.

Wij streven er altijd naar om het beste resultaat te bereiken met een uitstekende prijs - prestatie verhouding.

BosLeds kan ook worden ingehuurd om onafhankelijk ondersteuning te bieden bij tenderprojecten e.d.. Wij treden in dat geval op als lichtadviseur namens de opdrachtgever en dingen dan zelf niet mee naar de levering van goederen.