2014-04-13 7:41

Persbericht PBH: De Samenwerking sponsort het polsstokverspringen

IJsselstein, De Samenwerking uit Haastrecht heeft een 3-jarig sponsorcontract afgesloten met de Polsstokbond Holland.

Deze coöperatie uit Haastrecht zal door middel van deze sponsoring haar betrokkenheid laten zien in de sport die zo past in de landelijke omgeving. Voor de meeste boeren in West- en Midden-Nederland is De Samenwerking een begrip als het gaat om het leveren van diervoeders, ruwvoeders, meststoffen én persoonlijke bedrijfsbegeleiding.

Een aantal jaren was De Samenwerking al sponsor met een advertentie in het ledenblad van de Polsstokbond Holland en reclameborden bij de verengingen in Vlist en Polsbroekerdam. Vanaf dit seizoen wordt de sponsoring intensiever; dit uit zich door een reclamebord bovenop de grote aanhanger waarop de polsstokken worden vervoerd naar de wedstrijden in de regio en in Friesland, een reclame uiting op de flyers en wedstrijdkalenders, een spandoek bij de grote wedstrijden en de sponsoring van een wedstrijd.

Het seizoen begint dit jaar vroeg, op 3 mei is de eerste wedstrijd in Linschoten. Op 10 mei wordt in Vlist gesprongen om De Samenwerking Bokaal. Dhr. van Lieshout (directeur van De Samenwerking) en onze voorzitter Jan Kooijman hopen met deze overeenkomst ‘zichtbaar resultaat’ te behalen voor beide partijen.