2014-05-06 23:01

Polsstokverspring seizoen start in Vlist met De Samenwerking Bokaal

Zaterdag 10 mei worden de eerste wedstrijden van dit seizoen gesprongen op onze accommodatie aan de Vlist om De Samenwerking Bokaal.

Om 14.30 u start de strijd om De Samenwerking Bokalen met de eerste klasse springers.

Op de A schans zal Theo van Kooten het thuisvoordeel gebruiken om de concurrentie achter zich te houden. De strijd bij de junioren gaat tussen de plaatselijke favorieten Thomas van Midden en Ricardo Faaij.

De Top klasse bij de jongens wordt een open strijd waar Arjan Mulder, Kevin de Jong en Reinier Rietveld de Vlister kanshebbers zijn. Helaas is Kimberley Engelhart de enige van onze dames die zal strijden om de prijzen. Annemarie van Schaik en Julia van Eijk zijn geblesseerd.

Om ongeveer 16.00 u starten de finales bij de Topklasse waar de beste springers in elke categorie met 2 extra sprongen De Samenwerking Bokaal betwisten.

Om 18.00 u beginnen de jeugdspringertjes op hun schans met het verbeteren van hun beste prestaties. Om 18.30 u start de tweede klasse wedstrijd waar de prestatie verbetering voorop staat, maar vaak een spannende strijd om de prijzen zorgt voor een leuk spektakel.

De Samenwerking heeft de wisselbokalen voor meerdere jaren beschikbaar gesteld.