2014-10-10 21:49

Veel Fierljeppen in de media de komende weken

Beste mensen,

We krijgen de komende dagen en weken een ware fierljepcampagne in de media. Het is goed om te zien dat tv-ploegen uit onder andere Oostenrijk, Noorwegen, Japan en Engeland me via de site weten te vinden. En we hadden nog een paar leuke projecten met het Jeugdjournaal, Zappsport, een commercial voor ASR-verzekeringen en Nickelodeon. Met dank aan alle vrijwilligers en springers die hieraan hebben meegeholpen.

Wat gaan we zien? Ik zet het even op een rijtje.

Fierljepbattle Zappsport:
- morgenochtend, zaterdag 11 oktober om 8.55 uur op Nederland 3 de fierljepbattle van Zappsport. Met coaches Ron Boszhard en Naomi van As. Maar vooral met trainers Rian Baas en Joanne vd Geer. Opgenomen in Polsbroekerdam met een school uit Oudewater. Heroiek en drama in een middag!

Andere Spelen campagne van ASR-verzekeringen
ASR-verzekeringen wil als verzekeraar niet meer alleen reclame voor zichzelf maken, maar ook gewoon maatschappelijk goede dingen doen. Bijvoorbeeld kinderen stimuleren om te sporten en dan niet gelijk voetbal of tennis, maar 'andere sporten', waarmee ze ook op fierljeppen/polsstokspringen kwamen. Het is een bijzonder intensief project geweest (en het loopt nog), maar ook heel mooi geworden.

- de site is al te bezichtigen, maar wordt dit weekend nog verder afgemaakt. Dan zijn ook de filmpjes te zien vanaf zondag. www.anderespelen.nl
- de tv reclame is vanaf zondag te zien op Ned 1, 2 en 3 en SBS. Ik heb afgelopen maandag de voorvertoning gehad en werkelijk prachtige beelden van frisbeeen, kaatsen en natuurlijk polsstokspringen. Ook opgenomen in Polsbroekerdam met hoofdrollen voor Fabienne Overbeek en Joriene Baas.
- we zijn al druk bezig met het organiseren van het evenement in het weekend van 8, 9 november in de Jaarbeurshal in Utrecht. Bericht volgt nog. We hebben daar ook nog instructeurs en demo springers nodig!

Andere Spelen op Nickelodeon
- Andy en Davy de Wit helpen de radeloze presentatrice met uitleg over polsstokverspringen. Te zien op Nickelodeon op maandag 20 oktober en daarna nog vele malen in de herhaling. Opgenomen in Linschoten met ook Margriet Kamphof.

Met vriendelijke groet,

Douwe Boersma
Nederlandse Fierljep Bond (NFB)
PR en Marketing