2014-12-02 20:19

Er is vast wat voor je bij.

Tijdens het najaarsoverleg is o.a. de nieuwe organisatie structuur van de PBH aan de orde geweest en de verwachting is dat dit tijdens de ALV in maart goedkeuring zal verkrijgen. Tijdens het najaarsoverleg is ook gesproken over de vele vacatures waardoor er meerdere mensen mogelijk te zwaar belast worden. Deze info komt veelal bij de bestuurders terecht maar met onze website hebben we een veel groter bereik.

Binnen het PBH-bestuur bestaan er straks, op basis van nu bekende gegevens maar liefst 3 vacatures waaronder heel concreet die van wedstrijdsecretaris. Daarbij gaan we er nu even van uit dat Corné, Hans en Koos straks in het PBH bestuur blijven als vertegenwoordiger van respectievelijk Jaarsveld, Vlist en Polsbroekerdam. Dan resteren er nog de vacatures van vertegenwoordigers van Linschoten en Zegveld.

Voor de nieuwe samenstelling van de PBH ALV moeten de afdelingen Jaarsveld, Linschoten, Polsbroekerdam, Vlist en Zegveld 2 vertegenwoordigers afvaardigen en de afdeling Stichtse Vecht, de Springersraad en de TC 1 afgevaardigde. Dit kunnen overigens ook dezelfde personen zijn als degenen die al deel uitmaken van het PBH bestuur m.u.v. de DB-bestuursleden.

In algemene zin kunnen zowel de TC als de commentatoren nog altijd extra mensen gebruiken. Voor informatie hierover verwijzen we jullie naar Henry Helmes (TC) en Wim Roskam (commentatoren).

Tenslotte behoeven de volgende commissies nog enige versterking: de WOC moet dus nog aangevuld worden met een wedstrijdsecretaris; binnen de jeugdcommissie wordt nog steeds een vertegenwoordiger van de afdeling Linschoten gemist. De sponsorcommissie kent 1 vacature en de promotiecommissie maar liefst 3.

Mogen wij jullie allen vragen voor jezelf eens serieus in overweging te nemen of je jezelf niet voor één of meer van de genoemde vacatures een rol zou kunnen toe dichten ?? Wij zijn ons er van bewust dat er al heel veel mensen heel veel werk verrichten maar ook hier geldt: vele handen maken licht werk en als je kijkt naar bovenstaande is het duidelijk dat opte veel fronten het werk op dit moment niet licht genoemd kan worden omdat te veel mensen (handen) ontbreken. Wij rekenen op jullie.

Namens het PBH-bestuur Cees van Ee, secretaris a.i.