2014-12-18 18:00

Wedstrijdtenues

Vanaf het komend seizoen moet iedere springer op de grote schans 3 wedstrijd tenues hebben. Het was de bedoeling dat jullie konden passen tijdens het volleybaltoernooi. Dit is door omstandigheden pas in maart en ik wil de bestelling eerder plaatsen vanwege de levertijd en hoop deze dan voor de start van het seizoen binnen te hebben. Om toch een beetje een idee te hebben wat ik moet bestellen wil ik graag dat iedereen die nog niet besteld heeft vast door geeft wat ze willen bestellen.

De nieuwe shirts zijn iets smaller als de oude. De lengte komt overeen. Is je shirt nog goed geef dan de maat die je hebt door, is t te kort een maat groter. Bij het volleybaltoenooi kun je nog passen en de maat aanpassen als dat nodig mocht zijn.

Er zijn ook nieuwe broekjes waar ook een nummer op gedrukt kan worden. (dit mag alleen via de PBH ivm grootte, lettertype en kleur) Het kost 3,50 per broekje. Heb je al besteld en wil je alsnog een nummer op je broekje laat t mij dan even weten, dan laat ik het nog doen.

Mail mij zsm je bestelling door dan kan ik alles in orde maken zodat iedereen het nieuwe seizoen kan starten met 3 tenues. polsstokkleding@pbholland.com vermeld je naam rugnummer maat en aantal broekjes en of shirtjes.

Er zijn nog wat masita broekjes in de uitverkoop voor 7,50 per stuk. Wil je wat extra broekjes om te trainen mail mij dan ook welke maat en aantal, dan kijk ik wat ik nog heb en hoor je dat zsm.

Heb je nog vragen dan kun je me mailen of bellen 0182-503085. (bestellingen graag per mail)

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een sportief 2015

Groeten Christa