logo-zegveld.jpg
2017-08-09 23:15

Hollands Kampioenschap; daar waar sterren schitteren

Elke sporter werkt naar een punt in seizoen om te pieken. Maanden van voorbereiding om juist op dat moment te pieken. En nee, dat is niet alleen psychisch naar de wedstrijd toeleven. Dat is trainen, elke week weer die looptraining. Elke week weer aanwezig in het krachthonk. En dat alles met maar 1 doel: pieken op het juiste moment.

Het Hollandskampioenschap is zoân piekmoment. Een wedstrijd die elke Hollander toch wel aankruist in zijn agenda. Daar is eer te behalen, daar kun je schitteren tussen de grote namen. Win je daar, dan zal je voor altijd in de boeken komen te staan als Hollands Kampioen. Een titel die maar voor weinigen is weggelegd.

Zaterdag 12 augustus is het zo ver. Dan wordt er gepiekt op de Zegveldse schansen. Een wedstrijd in Zegveld, dat is een garantie tot sensatie. Want in Zegveld kunnen de springers vaak dat extra stukje geven. Het is niet voor niets dat de schansrecords zo scherp staan. Het is niet voor niets dat het Hollands record bij de dames en het Nederlands record bij de junioren is gesprongen in Zegveld. De accommodatie behoord dan ook tot de beste accommodaties in Nederland.

U kunt hier bij zijn. Op zaterdag 12 augustus hoopt de openingsceremonie om 13.45 aan te vangen, waarna om 14:00 uur de wedstrijd zal beginnen. Naast het zien van de wedstrijd zullen er meerdere nevenactiviteiten zijn. U kunt rekenen op een springkussen voor de kinderen, een ijskar met verschillende heerlijke ijssmaken en voldoende overige versnaperingen om de dag door te komen en om de maaltijd te nuttigen. Daarnaast zal na de wedstrijd (omstreeks 17.00/17.30) voor de springers én voor het publiek (jong en oud) de gelegenheid zijn om mee te doen met âFiets âm dâr inâ , waarbij het de uitdaging is om met een fiets over een balkje over het water te fietsen en de overkant te halen. Dus vergeet uw/jouw extra setje kleding niet!

We hopen u de 12e te ontmoeten en zie hoe de sterren schitteren!