PBH
2023-03-26 12:13


Beste polsstokverspring(st)er,

In navolging op de eerste succesvolle centrale training van 26 november zullen we op zaterdag 01 april de volgende centrale training gaan organiseren voor alle leden en trainers van de polsstokbond holland.

Ook deze dag is weer, naast dat het heel gezellig wordt, bedoeld om jullie inspiratie te geven. En we zullen deze dag specifieker inrichting in aanloop naar de eerste wedstrijden.

Tussendoor zorgen we voor een hapje en een drankje.

Bij training 1 gaan de sporters 3 keer 30 min trainen met de specialisatie trainers (Sprint, Springen en Kracht). Bij training 2 gaan ze diverse testjes doen om op die manier een soort nul meting te doen en per sporter zo trainingsadvies te kunnen geven. Een aantal testjes komen terug van de vorige keer, zodat we kunnen vergelijken, maar we gaan dit keer ook echt springen!

Voor de trainers is er een opleider die met hen aan de slag gaat. Zij zullen bij de trainingen gaan kijken en aan hen wordt alles uitgelegd waarom de specialisatie trainers hun training zo geven. Daarnaast is er genoeg ruimte voor alle vragen rondom training geven.

Graag opgeven via: https://forms.gle/ZNvfTCbbieJbjfVD6

Het programma is als volgt:

08:30 ontvangst koffie thee

09:00 Training 1 : Techniek op gebied van Sprint, springen en kracht

10:30 Uitleg insteek trainingen

11:00 rust met hapje drankje

12:00 Training 2 : meten is weten

13:30 afsluiting en borrel

Locatie

Zoals enkele van jullie waarschijnlijk wel weten, heeft onze Nederlands recordhouder Jaco de Groot een eigen trainingsaccommodatie op zijn boerderij. Hij heeft ons uitgenodigd om de “eerste” centrale training bij hem op de boerderij te houden.

's Gravensloot 14, Kamerik