2006-06-20 18:46

Verslag jeugdwedstrijd Jaarsveld

Afgelopen zaterdag stonden alweer 31 springers te popelen om zich in te schrijven, maar er waren geen lijsten ...

Door Jeannette van Schaik

...Cora maakt gewoon een geïmproviseerde lijst en we konden beginnen. Het duurde even voor de lijsten er waren, maar na 19 sprongen was Cora weer bij met de administratie en kon alles weer gewoon gaan zoals altijd.

Direct de eerste sprong van Jordin Maton was al een pr. Een goed begin met een mooie sprong van 6.13 meter die hij in de tweede ronde alweer verbeterde met 30 centimeter naar 6.43 meter.

In de eerste ronde wist alleen Laurens de Bruijn de 7 meter te passeren met 13 centimeter. In de tweede ronde was het Ruben van Egmond die iedereen verraste met een sprong van 7.46 meter. Een verbetering van zijn pr en goed voor de eerste plaats. Ook Matthijs van Rooijen deed een goede poging en wist tot een mooie 7.12 meter te komen. Net één centimeter onder de tweede plaats. Een goede derde dus. Goed gedaan. Alleen Wietse van Schaik wist nog de 7 meter te passeren met 1 centimeter.

Bij de jeugd t/m 10 jaar was Ruben van Rooijen niet echt tevreden met zijn sprong van 5.99 meter, dit toch goed bleek te zijn voor de eerste plaats. Mirjam Oosterom wist wederom een prijs te veroveren met een sprong van 5.88 meter. Goed voor de tweede plaats. Dorine de Wit had met een sprong van 5.62 de derde prijs. Allemaal gefeliciteerd met jullie nieuwe pr’s en jullie prijzen.

Het was een mooie en vooral warme wedstrijd. We hopen jullie allemaal te zien op donderdag 22 Juni om 19.00 uur in Vlist.

Zoals jullie misschien wel gezien hebben, heb ik inmiddels weer een nieuw fototoestel waar ik erg blij mee ben en hoop er langer mee te doen dan de vorige. De foto's komen straks weer op het internet