2006-06-26 10:27

Verslag jeugdwedstrijd in Vlist

Afgelopen zaterdag kwamen er 38 jeugdspringers naar Vlist om een sprong te maken. Natuurlijk hopend dat het goed zal lukken om een nieuw pr te springen.

Door Jeannette van Schaik

Het record van vorige keer staat nog, maar er is toch wel 17 keer een pr gesprongen. Heel goed gedaan.

Allereerst sprong Thomas van Midden alweer een 8.21 meter Direkt volgde Maik Backx met ook een mooie afstand van 8.25 meter. Matthijs van Rooijen wist een sprong van 8.44 meter te maken. Het lijkt in Vlist wel de gewoonte om een 8 metersprong te maken.

Wietse van Schaik wist het zelfs tot 8.50 meter te brengen. Goed voor de eerste prijs. De tweede prijs was voor Matthijs van Rooijen met 8.44 meter. De derde prijs ging naar Thomas van Midden met een afstand van 8.28 meter. Bij de prijsuitreiking was hij al weg en heeft zijn broer Wouter de prijs in ontvangst genomen.

De jeugd t/m 9 jaar heeft ook weer van zich laten horen. De eerste prijs voor Ruben van Rooijen was er één van 7.15 meter. Mirjam was tweede met 6.69 meter en Doriene de Wit liet een afstand van 6.36 meter noteren en werd daarmee derde.

Allemaal gefeliciteerd met jullie prijzen en tot de volgende wedstrijd. Die is op woensdag 28 Juni om 19.00 uur in Linschoten.

Jullie hebben allemaal een sponsorkaart gekregen. Je hebt nog een week om die in te leveren. Het kan woensdag nog en zaterdag ook nog. Als je er dan niet bent kun je hem ook bij je trainer inleveren. Die zorgt dat hij op de goede plek komt. Je mag hem bij Arja of bij Cora inleveren. Niet vergeten hoor! Tot de volgende keer.