PBH
2010-02-24 11:49

Cecilia Segami overleden

Op zondagavond 21 februari is Cecilia Segami, vrijwilliger van de PBH en vrouw van Pieter Hielema, overleden op een leeftijd van 42 jaar.

Beste Polsstokvrienden,

Helaas is zondagavond 21 februari Cecilia Segami, Pieter Hielema's vrouw, overleden op een leeftijd van 42 jaar. Ze was ernstig ziek. We willen als polsstokspringers ons medeleven uitspreken naar Pieter, Kenzo en de families Hielema en Segami.

Cecilia was een vrouw van passies. Pieter en Kenzo waren haar eerste passie en met Pieter heeft ze nog een prachtige wereldreis gemaakt die veel herinneringen heeft opgeleverd. Haar andere passie was ontwerpen en werken met vormen en kleuren. Ze heeft de uitstraling van het polsstokverspringen professionaliteit en plezier meegegeven van het ontwerp van de website tot de Jeppie-shirts.

We zijn blij haar gekend te hebben en dankbaar voor wat ze voor ons heeft gedaan. Alleen al door haar ontwerpen zal ze blijvend in onze gedachten zijn.

Cecilia zal op donderdag 25 februari in familiekring gecremeerd worden. Voorafgaand is er gelegenheid tot condoleren vanaf 10.30 uur in de parochiekerk van de Onze lieve Vrouwe ter Hemelopneming aan de Voorstraat 25, 3628 AJ in Kockengen. Om 11 uur begint de dankdienst voor haar leven.

Adres Pieter en Kenzo: Pieter Hielema, Purperreiger 11, 3628 CE Kockengen.

Namens de Polsstokbond Holland,

Het HB

Rouwkaart: