2011-07-21 14:50

Red Bull kwalificatiewedstrijd 5 augustus in Bergum

Na het succes van Red Bull Fierste Ljepper 2010 organiseert Red Bull in september van dit jaar een nieuwe editie van dit evenement.

25 juni was de eerste kwalificatiewedstrijd voor Red Bull Fierste Ljepper 2011. 5 augustus is de tweede mogelijkheid om je verste sprong neer te zetten. Dit keer in Bergum (Burgum). Hiervoor willen we jou graag uitnodigen!

Wedstrijdformat kwalificaties
Tijdens de kwalificatiewedstrijd in Bergum (Burgum) verschijnen er 48 fierljeppers van zowel de Friese als de Hollandse bond aan de schans. Bij meer dan 48 aanmeldingen wordt er gekeken naar de ranking in de competitie op dat moment. 16 mannen en 8 dames van Polsstokbond Holland en 16 mannen en 8 dames van de Friese Fierljeppers Bond (Frysk Ljeppers Boun) krijgen 4 kansen om een zo ver mogelijke sprong neer te zetten.

Aanmelden
In de finale van Red Bull Fierste Ljepper gaan de springers dit jaar nóg een stapje verder: de uitdaging is een kleiner en verplaatsbaar zandbed. Wil jij deze uitdaging aangaan en je kwalificeren voor Red Bull Fierste Ljepper (leeftijd vanaf 16jr)? Meld je dan nu aan voor de kwalificatie op 5 augustus in Bergum (Burgum)

Stuur een mail naar info@nl.redbull.com Vermeld in de onderwerpregel: AANMELDING RBFJ en zorg dat je in de mail het volgende vermeldt: naam, club, rugnummer, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres. De verste sprong telt!

Als je jezelf nog niet eerder hebt aangemeld dan kan je dit nog doen t/m 25 juli: Je ontvangt uiterlijk 2 augustus je definitieve uitnodiging voor de kwalificatiewedstrijd. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Locatie en tijd
17.00 uur: Aanmelden
18.30 uur: Start wedstrijd
21.30: Einde wedstrijd en aansluitend BBQ

Wij zetten de BBQ gezellig aan (gratis voor deelnemers) op vrijdagavond! Eet je mee, vermeld dit dan ook in je mail: inschrijven hiervoor kan niet meer op locatie!

Adres: Burgumerdaam, 9251GB Burgum (achter de parkeerplaats achterzijde van het gemeentehuis, Raadhuisweg 7, 9251 GH Burgum)
Je introducee die jou komt aanmoedigen is natuurlijk ook welkom op de locatie. Mits voor 18 uur aanwezig, is de toegang hiervoor gratis.

Wil je het laatste nieuws over Red Bull Fierste Ljepper 2011 bekijken en foto’s en video’s van Red Bull Fierste Ljepper 2010 zien? Ga naar redbull.nl!


We zien je op de kwalificatiewedstrijd!

Groetjes,
Het Red Bull Fierste Ljepper Team