2011-07-24 19:37

NFM

Zaterdag 30 juli is het weer zover. Het NFM in It Heidenskip, hieronder volgt nog informatie over het inschrijven, de trainingen en het overnachten.

De organisatie heeft ook dit jaar de NFM verbonden aan een thema en er is gekozen voor het thema “striptekenen en stripfiguren“. Alle ljeppers (polsstokverspringers) en alle mensen uit het publiek mogen zich uitdossen in alles wat te maken heeft met strips of stripfiguren.

Inschrijving
De kosten voor de deelname zijn 5.00 bij de voorinschrijving en 7,50 bij de inschrijving op de NFM-dag zelf.

Opgave kan via de link op de website http://www.fierljeppe.nl/nfm/ en tot uiterlijk 27 juli aanstaande. Het verzoek is om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Deelnemers die voor het eerst meedoen aan de NFM en zich niet vantevoren hebben opgegeven kunnen dit tegen betaling op de dag zelf, tot uiterlijk 9.30 uur, doen bij de desbetreffende inschrijftafel.

In verband met de eigen risico verklaring moeten alle deelnemers de Algemene Voorwaarden ondertekenen voordat zij mee mogen doen aan de Nationale Fierljep Manifestatie. De Algemene Voorwaarden liggen ter inzage op de inschrijftafel op de dag van de NFM.

Trainen
Het is mogelijk om vantevoren te trainen op de fierljepaccommodatie.
Het terrein is beschikbaar;
Donderdagmiddag van 19.00-21.00 uur
Vrijdagmiddag van 15.00-17.00 uur en
Vrijdagavond van 19.00-21.00 uur

Overnachten
Ook dit jaar is het weiland van Haanstra beschikbaar gesteld als kampeerplaats. Vanaf donderdag 15.00 uur tot zondag middag 15.00 uur is het mogelijk om hiervan gebruik te maken. Indien je eerder wilt komen of langer wilt blijven dan kun je overnachten op de campings in de buurt.

De beheerscommissie zal voor het gebruik van de douches en toiletten een bijdrage van 5,00 per nacht per tent etc. (kleine maat) en 10,- per nacht voor een grote tent (e.d.) van u vragen en hiervoor zullen zij bij u langs komen. Mocht u vragen hebben over het verblijf op het tijdelijke kampeerterrein dan kunt u zich wenden tot de beheerscommissie.

Hou het terrein netjes en bezorg de buurtbewoners geen overlast. De mogelijke overlast kan consequenties hebben voor de volgende editie van de NFM.