2004-08-30 6:58

Uitnodiging wedstrijden Burgum en Winsum 3 en 4 september

Het hoofdbestuur van de FLB nodigt, in overleg met de verenigingen Burgum en Winsum, alle springers van de FLB en PBH uit voor de wedstrijden op 3 en 4 september. Je moet je wel opgeven.



---------------------Uitnodigingsbrief----------------

Secr.: P.J. Walsweer-van der Wal
Woudsingel 69
8443 DL HEERENVEEN
Tel./fax: (0513) 682126
e-mail: genpjwalsweer@freeler.nl


Heerenveen, 29 augustus 2004



Aan de ljeppers van het FLB en de PBH

Betreft: uitnodiging


Beste ljepper,

Met een prachtig NK achter de rug nadert het ljepseizoen 2004 zo langzamerhand het einde.

T.g.v. de slechte weersomstandigheden zijn de wedstrijden op zaterdag 21 augustus jl. te Burgum vervallen. In overleg tussen de afdeling Burgum en het FLB is besloten alsnog een wedstrijd voor de 1e klas ljeppers van het FLB en de PBH te organiseren en wel op vrijdag 3 september a.s. vanaf 18:30 uur. Voorwaarde is wel dat voor deze wedstrijd voldoende deelname is. Daarom dienen de ljeppers die aan deze wedstrijd willen deelnemen zich op te geven.

Opgave voor deze wedstrijd kan tot woensdag 1 september a.s. 12:00 uur. Opgave kan via je eigen afdeling of stuur anders even een mailbericht naar het wedstrijdsecretariaat FLB t.a.v. Johanna Deinum (j.deinum@hetnet.nl). Aarzel dus niet en meldt je aan!!

Zaterdagavond 4 september a.s. vanaf 21:00 uur wordt het seizoen dan echt afgesloten met het nachtljeppen in Winsum. Aan deze wedstrijd mogen alle ljeppers in de categorieën dames, junioren en senioren vanaf 16 jaar deelnemen.

Voorafgaand aan het nachtljeppen is er vanaf 19:00 uur voor alle ljeppers in de jongenscategorie een zgn. limietwedstrijd. Zij moeten van tevoren aangeven welke afstand zij in drie sprongen in totaliteit zullen bereiken. Wie daar aan het eind van de wedstrijd het dichtst bij in de buurt komt wordt eerste, respectievelijk tweede of derde.
Ook voor deze beide wedstrijden zijn de ljeppers van de PBH van harte welkom.

Opgave voor de limietwedstrijd en het nachtljeppen kan tot donderdag 2 september a.s. 18:00 uur bij Jouke Jansma (joukejansma@planet.nl) van de afdeling Winsum of bij het wedstrijd-secretariaat FLB t.a.v. Johanna Deinum (j.deinum@hetnet.nl).

Ik hoop je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
namens het Hoofd Bestuur van het FLB,


P.J. Walsweer-van der Wal
Secretaris