2006-04-23 12:49

Vrijwilligers gevraagd

Dit seizoen worden ruim 20 wedstrijden polsstokverspringen georganiseerd door de vier verenigingen van Polsstokbond Holland...

Dit betekent ook dat we op iedere wedstrijddag minimaal 20 vrijwilligers nodig hebben om de wedstrijden goed te kunnen organiseren.

Verder worden bij de ondersteunende commissies nog vrijwilligers gevraagd voor diverse taken.
Wij willen daarom ook u als ouder en/of verzorger van onze (jeugd)leden of als vriend of vriendin van het Polsstokverspringen vragen of u bereid bent om één of meerdere keren te helpen bij ’uw’ vereniging, zodat de taken verdeeld kunnen worden en niet iedere keer een beroep op dezelfde mensen wordt gedaan.

Onderaan de pagina staat een formulier wat u kunt downloaden en invullen. Het formulier kan ingeleverd worden bij Arja Helmes óf de contactpersoon van de vereniging.
Dit zijn voor:
Linschoten - Maartje Spruit
Polsbroekerdam - Kees van Schaik
Jaarsveld - Leo Roskam
Vlist - Marja Tigchelaar

Graag ontvangen we z.s.m. onderstaand antwoordformulier ingevuld retour.

Als u verschillende data heeft ingevuld, dan betekent dit niet dat u op al deze dagen wordt gevraagd. Als er voldoende vrijwilligers zijn, dan wordt er misschien maar één keer een beroep op u gedaan. Als u wel wordt ingedeeld, houd er dan rekening mee dat u ongeveer een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig moet zijn.

Ook de mensen die ook andere jaren vaak helpen vragen we om dit formulier in te vullen. Dat maakt het voor de vereniging eenvoudiger om te zien wie wanneer beschikbaar is (en dat scheelt weer heel wat belrondjes)

Alvast bedankt voor uw medewerking!!!!

>> Download hier het formulier (in pdf)