2006-06-13 18:18

Verslag van de jeugdwedstrijd in Polsbroekerdam

Door Jeannette van Schaik

Er zijn weer aardig wat jeugdspringers aanwezig, wel 36 dit keer. Het was ook geweldig weer om weer eens heerlijk te springen. Zelfs de mensen van TV Utrecht hebben de weg naar Polsbroekerdam weten te vinden. Het is een leuk stukje reclame geworden!

Ja ook een aantal jeugdspringers zijn geïnterviewd. Mirjam je hebt het mooi verteld, je stond er erg leuk op. Nu maar hopen dat je ook echt verder kunt springen met de nieuwe carbonstokken. Met de “gewone“ stok kun jij ook erg goed gesprongen, dat heb je zaterdag weer een bewezen. Ondanks dat Willeke een pr ( erg goed Willeke gefeliciteerd ) sprong heb je toch de eerste prijs weten te halen.

Ook Paola van der Paauw, Reinier Rietveld en Arjan Mulder hebben, bij de jeugd t/m 9 jaar, een nieuw pr weten te springen. Allen heel goed gedaan en gefeliciteerd met jullie pr, ga zo door.

Bij de jeugd va 10 jaar wisten Teus Korevaar, Jurrian van Nifterik en Judith Mulder een nieuw pr te springen, ook jullie natuurlijk gefeliciteerd.

Jullie hebben waarschijnlijk ook al gemerkt dat er de laatste paar keren geen foto’s op de site stonden. Dat heeft een reden. Donderdag was ik er niet maar zaterdag was ik er wel.
Nu is vorige week mijn fototoestel kapot gegaan. Toen ik hem in de winkel ging brengen om hem te laten repareren, zei de mevrouw dat het minimaal vier weken zal duren voordat hij gemaakt was. En omdat zij niet zeker wist of hij wel gemaakt kon worden heb ik zaterdag middag een nieuw toestel gekocht. Even snel kijken hoe hij werkte en maar proberen of het zal lukken.
Het ging ook aardig goed totdat ook dit toestel er over dacht om er mee te stoppen. Ook dit toestel heb ik weggebracht en hoop het zo snel mogelijk terug te hebben. Ik hoop niet dat dit ook vier weken gaat duren, maar die kans zit erin.

Erg jammer voor iedereen en ik baal er zelf ook van, maar het is niet anders. Ik hoop zo snel mogelijk weer een toestel te hebben, en weer leuke foto’s van jullie te kunnen maken, want ik heb er erg veel plezier in. Tot die tijd kom ik wel zo veel mogelijk kijken en kan ik wel een verslag schrijven. Heb wel gezien op RTV Utrecht dat jullie best af en toe een interview kunnen geven. Ga gewoon door met zo goed te springen als jullie al deden, ik zie jullie snel weer.

Groeten Jeannette.