2007-02-22 18:31

AB Zuid-Holland hoofdsponsor NK polsstokverspringen Vlist

Persbericht: AB Zuid-Holland heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Nederlandse Kampioenschappen polsstokverspringen 2007.

Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 25 augustus 2007 in Vlist.

De 36ste editie van de Nederlandse Kampioenschappen wordt georganiseerd door de Polsstokclub de Vlist onder auspiciën van de Nederlandse Fierljepbond. Het is voor het eerst dat het NK polsstokverspringen plaatsvindt in Zuid-Holland. Dit werd mede mogelijk gemaakt doordat in 2006 een volledig nieuwe een moderne accommodatie is gebouwd in Vlist.

AB Zuid-Holland en Polsstokclub Vlist zijn uiteraard verheugd over de aangegane verbinding.

AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland is een coöperatieve vereniging met 3000 leden, 20 miljoen euro omzet en ongeveer 300 vaste medewerkers. Er zijn 3 vestigingen te weten Stellendam, De Lier en Hazerswoude-dorp. De organisatie richt zich op personeelsvoorziening in de land- en tuinbouw, groenvoorziening, grond-, weg-, en waterbouw, transport en logistiek. De verschillende bedrijfsonderdelen; bedrijfsverzorging, detachering, uitzendorganisatie, pay-rolling, etc zorgen ervoor dat AB Zuid-Holland voor ieder arbeidsvraagstuk een oplossing kan bieden. Deze kunnen bijvoorbeeld zijn: hulp bij ziekte, hulp in piekperioden, vakantievervanging, specialistisch werk, handjeswerk, etc. De laatste jaren is er meer vraag om werk gemechaniseerd uit te voeren. AB Zuid-Holland verhuurt verschillende machines met arbeidskracht, bijvoorbeeld buxusbollenknipmachine, gewasbescherming d.m.v. spuitmachine, klauwbekapboxen, etc.

De medewerkers die bij AB Zuid-Holland werken worden getypeerd als flexibele doorzetters met een no-nonsens mentaliteit. AB Zuid-Holland is een solide, betrouwbare werkgever wat resulteert in medewerkers die gemiddeld 10 -12 jaar in dienst zijn bij de organisatie.

Polsstokclub de Vlist

Polsstokclub de Vlist is één van de vier verenigingen van de Polsstokbond Holland. De vereniging werd in 2003 heropgericht nadat er in Vlist ook al gesprongen werd van 1966 tot en met 1991. Na een gedegen voorbereiding kon begin 2006 begonnen worden met de bouw van een volledig nieuwe en moderne accommodatie. Hierbij werd de vereniging ondersteund door zowel Europese subsidies uit het “Leader plus project“ als vele lokale sponsoren. De accommodatie is aangelegd door het bouwbedrijf Kruiswijk uit Vlist op het terrein van Adrie en Marja van Eijk (Nederlands Kampioene in 1997). De vereniging heeft tot nu toe ongeveer 30 leden, waaronder de topspringers Erik Bos, Theo van Kooten, Hans van Eijk, Pieter Hielema en Carla Bos. Ook oud-springers als Leo de Ruiter en Anton van der Bas, en oud-voorzitter van De Vlist (en de Polsstokbond Holland) Klaas de With zijn nauw betrokken bij de vereniging.