2007-05-22 17:15

Fierljeppen in Brandevoort

Persbericht van actief Brandevoort - springen op 10 juni onder begeleiding van demoteam PBH

Nog maar drie weken, 10 juni om precies te zijn, dan gaan we na het succes van de afgelopen jaren weer de Brandevoorter Fierljepkampioenschappen houden. Het is een evenement georganiseerd en verzorgd door en met veel vrijwilligers en sponsoren, zie onze nieuwe site www.actiefbrandevoort.nl.

Fierljeppen is -als u het niet meer weet- met een stok naar de overkant van het slootje springen en voor deelnemers en voor jong en oud altijd een garantie voor heel veel plezier…

Wat gaan we doen
Vooral fierljeppen onder begeleiding van onze kampioenen uit Friesland: wie springt het VERST en wie ziet er het LEUKST uit?!
Helaas zijn er net paar teams van vorige keren afgevallen, dus hebben we nog ruimte voor NIEUWE TEAMS: jullie kunnen je nu inschrijven..

Bij dit gezellige evenement is natuurlijk gezorgd voor een hapje en een lekker drankje.

Als er genoeg belangstelling is, zijn er ook leuke kraampjes. Daar kunt als ondernemers van profiteren, we hebben verschillende opties voor u, mogelijkheden en kosten zijn bij onderstaanden op te vragen. Meldt u zich snel aan.

Als er nog vrijwilligers zijn die op de dag zelf aan handje willen meehelpen (ook bij het “stoomafblaasfeestje“ daarna), dan horen wij het graag:
René Maréchal 0492-548412, Ben Eekels 0492-528720

Er loopt al een kleurwedstrijd voor de kinderen… print en lever ’m in…

Het wordt weer FEEST! Tot 10 juni!
Actief Brandevoort