logo-linschoten.jpg
2008-09-10 8:20

Uitnodiging voor Clubkampioenschap Linschoten met barbecue!

Op zaterdag 13 september wordt bij Linschoten voor het eerst het Clubkampioenschap versprongen. Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken.

Aansluitend op dit kampioenschap hebben we een barbecue en iedereen die binding heeft met het polsstokverspringen mag zich opgeven.

Kosten van de barbecue zijn 12 euro dit is inclusief 2 consumptiebonnen.

Alleen als je jezelf opgeeft ligt er een barbecuekaart voor je klaar met 2 consumptie bonnen. Het opgeven kan bij Margriet 06-53577870 of margrietpolsstokmuts@hotmail.com Graag zo spoedig mogelijk en in ieder geval voor dinsdag 9 september.

Programma:
• 16.00uur Iedereen springt 3 keer, er is geen finale.
• 17.30uur ex-springers die willen kunnen op een schans na keuze ook een wedstrijd springen, zelfs de jeugdschans is toegestaan. Dus haal je oude spring tenue uit de kast en laat het nog een keer zien. Opgeven bij Margriet Kamphof.
De verste springer wint natuurlijk de felbegeerde ex-springers bokaal.
• 18.00uur tijd voor de barbecue

De mogelijke deelnemers van Linschoten zijn:

Senioren:
Jaco de Groot, Gerwin van Vliet, Bert-Jan van Vliet, Floris van Elzakker, Pieter Verweij, Werner Kamphof, Hidde Kiers, Peter van Vliet, Wander Postma, Aart van Eck, Tino Leliveld en Martijn van Beusekom

Junioren:
Jan-Willem de Groot, Christiaan Spruit, Corné Spruit, Kenneth Broos, Marco Barten, Tjeerd Kiers en Matthijs Hilgeman

Jongens:
Rick Barten, Reinier Langerak, Thijs Hoogendoorn, Erwin Timmerarends, Wilco van Wageningen, Martijn van Ieperen, Pim Hoogendoorn, Wessel Klok, Matthijs Oosterom, Ruben van Egmond en Remco Benschop

Dames:
Margriet Kamphof, Carina den Hartogh, Hilde van der Paauw, Margriet van der Hoeven, Carolien de Groot, Mirjam Oosterom, Kelly van Schaik en Gelieny van der Paauw

Jeugd:
Robert Benschop, Paola van der Paauw, Stefan Klok, Britt van den IJssel, Niels van der Kroef, Laura Barten, Jos Hagoort, Isaak Webbink, Iris Dorrestein, Guirence Windzak, Tessa van Schaik, Bas van Ingen en Tom Vendrig.

Voor deze wedstrijd moet je jezelf wel even opgeven bij Margriet, ook als je niet komt graag even afmelden.

Mogelijke ex-springers:
Willem Verweij, Janny Schoenmaker, Ton Janson, Simon van Kempen, Gerrit den Hartogh, Martijn Kool, Piet Nap, Stephan Wahl, Wouter Langerak, Wilco van Ee, Brenda Knijff, Arja van Vliet, Carola van Bemmelen, Marijke van Dijk en Anneke van Dijk. Graag van tevoren opgeven voor deze wedstrijd, dan komt u op het wedstrijdformulier. Op het laatste moment is ook mogelijk.

Tot de 13de!
Polsstokclub “Linschoten“