2009-06-15 12:26

Nieuwe sponsor NEXT Vastgoed BV

NEXT Vastgoed is een adviesbureau gespecialiseerd in grondbeleid, planeconomie, taxaties en risicoanalyse en richt zich op het combineren van vastgoedkennis.

Dit bedrijf vergelijkt het maken van een fierljepsprong als de ultieme vorm van de kunst van het combineren.

NEXT Vastgoed is een adviesbureau gespecialiseerd in grondbeleid, planeconomie, taxaties en risicoanalyse en richt zich op het combineren van vastgoedkennis. Op de website van NEXT Vastgoed www.nextvastgoed.nl is onder andere het volgende te lezen:
Het maken van de juiste combinatie tussen een perfecte korte spring als aanloop, een goede insprong naar de polsstok, snel klimmen naar de top van de polsstok, evenwicht bewaren en een goede afsprong die zorgen voor het optimale resultaat. Als maar één deel niet perfect wordt uitgevoerd volgt een flinke afzwaaier of beland je in de sloot in plaats van aan de overkant. Niet elke sloot, kanaal of vaart is even breed of diep. Er zal dus elke keer opnieuw een juiste combinatie moeten worden gekozen. NEXT helpt u graag met het maken van de optimale combinatie om tot die juiste beslissing te komen, zo min mogelijk af te zwaaien en zo ver mogelijk te springen onder de gegeven omstandigheden.

NEXT Vastgoed wil behalve het noemen van het polsstokverspringen op de website ook daadwerkelijk iets betekenen voor het polsstokverspringen en na een gesprek met de sponsorcommissie is overeengekomen om de naam van het klassement in ieder geval dit en komend seizoen te koppelen aan NEXT vastgoed.
Tevens komt de komende 3 jaar op de website www.nextvastgoed.nl behalve bovenstaande tekst ook iedere week een nieuwe video opname te staan van een sprong, die door de PBH wordt aangeleverd. Ook op de stickers van de scoreborden staat de komende 3 jaar NEXT Vastgoed vermeld.