2010-03-24 13:30

Sponsorprofiel: NEXT Vastgoed

Met enige regelmaat geven we onze sponsoren de gelegenheid zich voor te stellen op deze website. Deze keer presenteert zich: NEXT Vastgoed ...

Wie zijn wij?

NEXT Vastgoed is een jong en klein adviesbureau dat zich voornamelijk bezighoudt met het verlenen van advies op het gebied van gebiedsontwikkeling.

Wat doen wij?

NEXT is gespecialiseerd in grondbeleid, planeconomie, taxatie en risicomanagement. Wij zijn gericht op het combineren van kennis. Wij proberen op een creatieve manier onze ervaring toe te passen op vastgoedprojecten. Wij houden ons voornamelijk bezig met grondbeleid. Dit kan in de vorm van het opstellen van grondexploitaties en exploitatieplannen, maar dit kan ook in de vorm van het opstellen van diverse nota’s rond grondbeleid, zoals grondprijzen e.d. Daarnaast verleent NEXT ook advies op andere gebieden van vastgoed, zoals taxaties en risicomanagement.

Waar zijn wij goed in?

De kennis combineren is de essentie van NEXT. Wat de klant vooral wint is één aanspreekpunt, een efficiënte inzet van advieskracht en een breed perspectief. Voor de adviseurs betekent combineren vooral uitdagingen blijven bedenken. Steeds weer op zoek naar de juiste sleutel om verder te komen en om verder te springen. Ons motto luidt niet voor niets “Springen is de kunst van het combineren, wij combineren de kennis“.

Waar zitten onze klanten?

Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland en zijn heel divers. Wij hebben kleine en grote gemeentes als opdrachtgevers. Maar tot onze klanten behoort ook een Gemeenschappelijke Regeling tussen 2 gemeenten en het Rijk. Daarnaast werken wij voor private partijen, zoals ontwikkelaars en beleggers. En tenslotte mogen wij woningbouwcorporaties ook tot onze klantenportfolio rekenen.

Wat vinden wij mooi aan polsstokverspringen?

Wij van NEXT zien onszelf ook als polsstokverspringers, maar dan tussen verschillende aspecten van vastgoed en grondbeleid. Het is een kunst om op de juiste manier te kunnen springen. De precisie waarmee een sprong van te voren bedacht, maar daarnaast ook uitgevoerd moet worden. Een nette landing is de bevestiging dat men de kunst van het springen onder de knie heeft.

>> Kijk ook eens naar de speciale pagina op de website van NEXT met daarin polsstokvideos