2010-05-20 20:54

Altijd al nationaal recordhouder willen zijn?

Ken of ben jij iemand die een niet-Nederlandse nationaliteit heeft en die graag nationaal recordhouder polsstokverspringen zou worden?

Ken of ben jij iemand die een niet-Nederlandse nationaliteit heeft en die graag nationaal recordhouder polsstokverspringen zou worden? Laat hem dit bericht zien!

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP

De Polsstokclub Linschoten organiseert tijdens het 50-jarig jubileum een nationaal-record-wedstrijd.

De Polsstokclub Linschoten wilt op zaterdag 7 augustus het nationale record op haar accommodatie hebben staan! Alleen gaat het hier niet alleen om het Nederlandse nationale record, maar zeker ook om het Marokkaans, Amerikaans, Zwitsers, Duits of welk nationale record dan ook! Voorwaarde is maar dat je een geldig identiteitsbewijs uit betreffend land kunt tonen!

Polsstokverspringen / fierljeppen is een typisch Nederlandse sport die in twee regio’s in Nederland op zeer hoog niveau beoefend wordt. Waar een beginneling goed is met 12 meter, springen de toppers ruim 20 meter.

Polsstokclub Linschoten nodigt met name mensen van niet-Nederlandse nationaliteit uit om op vrijdag 6 augustus een snelcursus Polsstokverspringen te volgen. Om deze zelfde dag een officiële wedstrijdlicentie te behalen. Zodat je vervolgens op zaterdag 7 augustus deel kan nemen aan de jubileumwedstrijd van de Polsstokbond Holland.

De 10 beste springers van deze speciale ronde mogen de finale om 18.45 uur openen!

Al ben je ook maar een beetje sportief moet dit zeker te doen zijn!

Dus: ben of ken jij iemand van niet-Nederlandse nationaliteit en heb jij altijd al eens nationaal recordhouder willen zijn?

Voor meer informatie, over bijvoorbeeld een eventuele overnachting, kunt u terecht bij: Floris van Elzakker floris@polsstokclublinschoten.nl