2010-08-21 12:45

Ljeppersklub Buitenpost klaar voor Nederlands kampioenschap "fierljeppen" 2010 in Buitenpost

Na anderhalf jaar voorbereiding zijn wij als, NK commissie, bestuur en natuurlijk al onze vrijwilligers er klaar voor om dit evenement succesvol te maken. Allereerst moesten het zand bed en de accommodatie aangepast worden. Veel aandachtspunten zijjn besproken om veel mensen gelijktijdig te kunnen ontvangen. Er moest van alles worden bedacht en geregeld, maar het is gelukt.

Er is een jeugd schans gemaakt en het terrein heeft een grote opknapbeurt gehad. Veelal met veel vrijwillige handen en aangeboden materiaal. De door PTH groep gratis beschikbare t-shirts voor de NK dag zijn daar ook onderdeel van.

Als Ljeppersklub zijn we erg blij met de sponsoren die het fierljeppen een warm hart toedragen. Deze mensen en alle ouders, vrienden, en ljep liefhebbers hebben het mogelijk gemaakt om een dergelijk evenement te organiseren.

Nu hopen we op geweldig weer, om er een onvergetelijke dag van te maken. Er worden momenteel grote afstanden gesprongen en we hopen natuurlijk dat dit ook op het NK 2010 in Buitenpost gaat gebeuren.

Wilt u erbij zijn bij deze unieke sport !
U bent allen van harte uitgenodigd op zaterdag 28 augustus om 14.00 uur, bij Sportpark "de Swadde" in Buitenpost.


© foto: FotoBuKro.nl