2011-01-09 12:10

Sponsor Bingo Loterij is vanaf NU: VriendenLoterij!

De Sponsor Bingo Loterij heeft vanaf 5 januari een nieuwe naam: de VriendenLoterij!

De VriendenLoterij maakt winnen nog leuker, want u wint voortaan samen met uw vrienden. Maar verder blijft alles hetzelfde:

Winnen is vanaf nu nog leuker

Winnen is voortaan samen winnen. Als u straks een prijs wint, winnen 5 vrienden die lid zijn van de VriendenLoterij ook een prijs. En u mag zelf bepalen wie! Wint u de € 100.000,-, dan winnen uw vrienden, clubgenoten of buren allemaal € 20.000,-. Wint u een lekkere taart of een fantastische nieuwe auto, dan winnen zij die ook.

Speel mee voor de Polsstokbond Holland

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor de Polsstokbond Holland!

Meespelen is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct de Polsstokbond Holland. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000! Voor slechts € 2,20 per week speelt u mee. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse € 100.000, dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden.

De Polsstokbond Holland wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

Een aantal jaren geleden heeft de Polsstokbond Holland al eens meegedaan aan een belactie. De loten die toen zijn verkocht leveren nu nog ieder jaar ongeveer 1500 euro op, wat de Polsstokbond Holland gebruikt voor het aanschaf van nieuwe materialen.
Klik voor meer informatie op de banner rechtsboven op de homepage.

Alvast bedankt voor uw steun